LIDL Romania: Masura Oficiala IMPORTANTA Aplicata de Luni in Magazinele din TOATA Tara

LIDL Romania a anuntat o masura oficiala importanta, care este aplicata de luni in magazinele din toata tara, iata ce a decis sa faca de acum.

LIDL Romania Masura Oficiala IMPORTANTA Aplicata Luni Magazinele TOATA Tara

LIDL Romania ii anunta in mod oficial pe milioanele de romani din intreaga tara, despre decizia importanta care este pusa in aplicare incepand de luni in toata tara, iar asta pentru ca, avem disponibile de la lantul de supermarket-uri atat cupoane speciale in cadrul aplicatiei LIDL Plus, cat si o serie de produse speciale, inainte de a incepe scoala.

LIDL Romania explica mai jos ca, incepand de acum putem activa cupoanele noi, care sunt disponibile pentru oricine este dornic sa profite de reducerile speciale care sunt disponibile, insa desigur ca numai pentru o perioada limitata de timp, asa cum se intampla de fiecare data cu aceste cupoane oferite de catre lantul de supermarket-uri.

LIDL Romania nu se opreste totusi aici, iar asta pentru ca a decis deasemenea sa le ofere romanilor si posibilitatea de a cumpara produse speciale pentru copiii care incep scoala peste o luna de zile, campania Back to School a lantului de supermarket-uri fiind activa incepand de acum, cu multi romani interesati de produsele care sunt puse la vanzare.

LIDL Romania stie foarte bine cat de multi oameni sunt dornici sa profite de oferte speciale in fiecare zi, astfel ca tot ceea ce ne anunta acum compania, merita sa fie in atentia noastra, pentru ca vorbim despre o serie de preturi extrem de bune la produse care sunt disponibile doar pentru perioade limitate de timp la aceste preturi speciale in toata Romania.

Ai noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături și nu uita să scanezi cardul digital la casa de marcat. Vezi cupoanele de luni. Poftă de produse în cantități XXL ? Iată ce ți-am pregătit în oferta de luni de la Lidl.

De luni, dăm start cumpărăturilor pentru noul an școlar! Le-am pregătit celor mici ghiozdane, creioane, caiete și multe alte accesorii și rechizite, pentru un început de an plin de creativitate! Descoperă întreaga ofertă aici și alege împreună cu copilul tău produsele preferate.