X

ENGIE Pune în Aplicare o Măsură IMPORTANTĂ în Toată România pentru Clienți

ENGIE, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de electricitate și gaze naturale care activează în România la ora actuală, a decis să publice o informare urgentă pentru toți clienții, iar asta deoarece în atenția tuturor aduce o situație despre care ar trebui să știe toată lumea acum, pentru că în data de 15 august vor fi închise magazinele sale din toată țara.

ENGIE explică mai jos faptul că, 15 august este o zi de sărbătoare legală, astfel că magazinele sale din toată țara vor fi închise, cu o singură excepție, iar asta pentru că insula din Băneasa Shopping City va rămâne deschisă pentru toți cei care vor avea nevoie de ajutor, așa că în cazul în care vă veți afla într-o asemenea situație, știți unde să cereți ajutorul de care aveți nevoie.

ENGIE aplică aceasă măsură în toată țara în momentul de față, astfel că este foarte important să știm exact ce se întâmplă, pentru că în această perioadă de timp, vom putea utiliza doar serviciile sale pnline pentru a cere ajutor, mai ales că nici Call Center-ul național al companiei nu va fi deschis, deci nu vom putea rezolva probleme nici acolo.

ENGIE procedeaza exact la fel în fiecare an, iar asta pentru că vorbim despre o sărbătoare legală pe care compania trebuie să o ofere angajaților săi din România, deci procedurile se repetă de fiecare dată în același fel, iar oamenii ajung să rezolve cum pot problemele pe care le-ar putea avea cu serviciile pe care le furnizează compania.

Program zi liberă legală! Centre relații clienți și Call Center. În data de 15 august, centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care va funcţiona conform programului centrului comercial. De asemenea, serviciul de Call Center național va fi indisponibil în data menționată.

Programul normal de funcţionare va fi reluat vineri, 16 august. Până atunci, poți folosi formularul de contact, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE ce poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.

This post was last modified on aug. 15, 2024, 8:40 AM 08:40

Disqus Comments Loading...