X

ING România a Hotărât 2 Măsuri IMPORTANTE Speciale pentru Toți Clienții din România

ING România, una dintre instituțiile financiare care are milioane de clienți în toată țara, a decis să aducă în imediata atenție a tuturor, două măsuri pe care le-a decis și le pune în aplicare la nivelul întregii țări în acest moment, pentru că încearcă să ne ofere cele mai bune servicii financiare în fiecare zi, iar multi oameni pot profita de asta acum.

ING România spune că începând de acum, oricare dintre clienții din România, pot să profite de o decizie specială în baza căreia, pot lua 3.000 de LEI din valoarea unui credit ipotecar pentru o locuință, pentru a acoperi costurile necesare achiziției imobilului, inclusiv taxele notariale, fără a aduce vreun act justificativ pentru acest lucru.

ING România spune deasemenea că începând de acum, pentru a primi o pre-aprobare pentru creditele ipotecare, este suficient să intrăm în aplicatia Home’Bank, iar de acolo putem să depundem cererea pentru a primi unul, fără a fi nevoie de drumuri pentru a interacționa cu angajații băncii pentru a beneficia de ceea ce poate fi oferit mai ușor digital.

ING România a Hotărât 2 Măsuri IMPORTANTE Speciale pentru Toți Clienții din România

ING România spune deasemenea și dacă trebuie să plătim în euro pentru casa pe care vrem să o cumpărăm, atunci putem să beneficiem de un curs valutar personalizat pentru a finaliza tranzactia, însă pentru a primi informații cu privire la acest lucru, nu putem să folosim aplicatia Home’Bank, ci va trebui să mergem într-una dintre agențiile băncii.

Poți opta să primești 3000 lei din valoarea creditului direct în contul curent cu care să plătești costurile necesare achiziției imobilului și nici nu trebuie să aduci documente justificative pentru ei. Iar în cazul refinanțărilor de credite de la alte bănci, primești 1500 lei din valoarea creditului.

Poți să scutești un drum până la bancă pentru pre-aprobarea creditului tău și să intri în Home’Bank de oriunde te afli și la ce oră vrei. Dacă trebuie să plătești în euro casa cumpărată, poți să faci conversia valutară la un curs de schimb personalizat. Întreabă un consultant în ING Office.

This post was last modified on aug. 15, 2024, 8:40 AM 08:40

Disqus Comments Loading...