2 Comunicări Oficiale BCR România de ULTIM MOMENT cu Hotărâri Vizând Clienții Români

BCR România a publicat 2 comunicări oficiale de ultim moment, cu hotărâri vizând clienții români din țară, iată ce face banca pentru noi acum.

2 Comunicări Oficiale BCR România ULTIM MOMENT Hotărâri Vizând Clienții Români

BCR România, una dintre cele mai mari bănci care activează în momentul de față în țara noastră, a decis să aducă în imediata atenție a milioane de români, două comunicări cu hotărârile pe care le-a luat pentru noi, iar mulțumită detaliilor, putem afla ce se întâmplă în cursul următoarelor zile la nivelul întregii țări, în zilele sărbătorii de Sfânta Maria.

BCR România explică mai jos faptul că, în cursul zilei de 15 august agentiile sale din mai toată România vor fi închise, așa cum se întâmplă în mod obișnuit în cursul acestei sărbători naționale, astfel că dacă avem nevoie de ajutor de vreun fel, va trebui să ne bazăm pe asistenulGeorge, Contact Center, sau automatele bancare, pe care le are instituția financiară.

BCR România spune că unele dintre agențiile sale din centrele comerciale din România vor rămâne deschise în cursul acestei zile, ceva perfect normal, pănâ la urmă, însă va trebui să vă uitați dacă în orașul vostru există o agenție care să fie deschisă într-un asemenea tip de centru comercial, pentru că s-ar putea să nu se întâmple acest lucru.

2 Comunicări Oficiale BCR România de ULTIM MOMENT cu Hotărâri Vizând Clienții Români

BCR România ne atrage deasemenea atenția cu privire la faptul că asistentul virtual inteligent ADA x OpenAI, este de acum disponibil inclusiv prin intermediul WhatsApp, la numărul de telefon 0767 232 227, astfel că dacă avem nevoie de ajutor imediat, e bine să avem în vedere inclusiv această opțiune pusă la dispoziție de către bancă.

Rămânem ON non-stop alături de tine prin George, Contact Center și automate bancare. Joi, 15 august, colegii din hub-urile BCR vor avea liber pentru a petrece Sfânta Marie alături de cei dragi, dar ne găsești deschiși în marile centre comerciale, după programul acestora. Poți găsi programul complet pe website, iar pentru orice întrebare, rămânem aproape.

Asistentul tău virtual inteligent, la îndemâna ta non-stop, are acum și WhatsApp la 0767 232 227. Simplificăm lucrurile pentru tine! Cu ADA x OpenAI, găsești rapid informațiile bancare și produse BCR dedicate persoanelor fizice, de care ai nevoie.