X

Formula 1: Carlos Sainz SURPRINDE, Declarațiile de ULTIMĂ ORĂ despre Lewis Hamilton

Formula 1 ramane plină de surprize în fiecare zi, iar asta pentru că direct de la Carlos Sainz a venit un anunț care are menirea de a ne arăta cum ar putea fi cooperarea cu Lewis Hamilton după venirea britanicului la Ferrari, totul pentru că spaniolul nu crede că viitorul său coechipier este mai bun decât el pe circuitele de F1.

Formula 1 va avea in Ferrari o echipă extrem de puternică, perfect capabilă să câștige curse și să dea noi campioni, însă Carlos Sainz crede că Lewis Hamilton n-are cum să-i fie superior, iar asta ar putea genera probleme în curse, daca i se va cere vreodată să îl lase pe britanic să câștige vreo cursă în defavoarea sa.

Formula 1 nu-l va mai avea pe Lewis Hamilton pentru mult timp pe circuite, iar Carlos Sainz dă de înțeles că este pregătit să-l înlocuiască pe britanic în cadrul echipei Ferrari în viitor, lucru care s-ar putea întâmpla peste doar 2 ani de zile, retragerea septuplului campion mondial fiind mai aproape ca oricând în momentul de față.

“Sincer, nu cred, evident că nu. La fel ca dacă le-ai pune această întrebare celorlalți 18 șoferi, ei vor răspunde la același lucru. Cred că sunt cea mai bună opțiune pentru orice echipă de Formula 1 pentru că dacă nu aș avea această mentalitate nu aș fi pilot de Formula 1 și nu aș avea spiritul competitiv pe care îl am.

Și ceilalți șoferi vor răspunde la fel. Înțeleg, evident, decizia lui Ferrari, oportunitatea de a semna un campion mondial de șapte ori F1 și ce poate implica asta și atrage o echipă. De aceea, când l-am privit într-un mod reflexiv, nu m-a rănit atât de tare.”

This post was last modified on aug. 15, 2024, 12:06 PM 12:06

Disqus Comments Loading...