Orange SPARGE Pușculița, ce da GRATUIT Clienților din România

Orange sparge pușculița pentru clienții din toată România, iată ce a decis să dea gratuit pentru clienții din țară și ce trebuie să faci acum.

orange sparge pusculita gratuit telefoane

Orange, cel mai mare grup de telecomunicatii din România la ora actuală, a hotărât că vara aceasta ar fi o idee bună să le ofere clienților săi posibilitatea de a se bucura de o ofertă specială, care le poate aduce gratuit un super telefon mobil de la Apple, Samsung sau HONOR, totul fără ca ei să faca prea multe în final.

Orange spune mai jos că, dacă ne înscriem la newsletter-ul său, avem posibilitatea de a câștiga unul dintre premiile pe care le oferă gratuit în România, mai exact telefoane, accesorii, obiecte conectate, laptopuri, dar și televizoare, iar săptămâna aceasta există premii foarte bune pe care nu ar trebui să le trecem foarte rapid cu vederea acum.

Orange spune că oricare dintre românii care vor să participe la această campanie specială, au opțiunea de a se înscrie la newsletter pentru a avea șansa de a câștiga un iPhone 15 128 GB Black, un HONOR 200 5G 512 GB, sau un Samsung GALAXY S23 5G 256 GB, deci telefoane de top, care desigur că nu sunt chiar atât de ieftine la operator.

Orange SPARGE Pușculița, ce da GRATUIT Clienților din România

Orange derulează în fiecare lună această campanie specială pentru clienții săi din România, astfel că dacă vă înscrieți, veti avea șansa de a câștiga premiile de fiecare dată când are loc o tragere la sorți, compania încercând să îi facă fericiți pe clienții săi, asta în timp ce le va trimite și informații despre promoțiile pe care le are pentru noi.

Super conectat cu reducerile! Vrei să fii primul care află despre super reducerile Orange ? Abonează-te la newsletterul Orange și vei primi săptămânal, în inboxul tău, cele mai bune oferte la telefoane, accesorii, obiecte conectate, laptopuri și TV din magazinul online Orange.

În plus, ai șansa să câștigi lunar unul din cele trei super premii: un smartphone iPhone 15 128GB Black, un smartphone HONOR 200 5G 512GB Dual SIM sau un smartphone Samsung Galaxy S23 5G 256GB Dual SIM.