BANCA Transilvania Impune o Măsură OBLIGATORIE pentru Toți Clienții din România

BANCA Transilvania a anunțat impunerea unei măsuri obligatorii pentru toți clienții din România începând din luna august, ce ne forțează banca să facem.

BANCA Transilvania Impune Măsură OBLIGATORIE Toți Clienții România

BANCA Transilvania îi atenționează în mod oficial pe clienții din toată România în legătură cu o serie de schimbări care urmează să intre în vigoare din perioada imediat următoare, iar asta pentru că din data de 21 august vor fi impuse o serie de modificări cu privire la operațiunile cu numerar în valută, pe care le pot face clienții din toată țara.

BANCA Transilvania explică în mod oficial mai jos faptul că, începând cu data de 21 august 2024, clienții din România care vor dori să facă operațiuni în numerar cu valute în Coroane Daneze, DKK, Coroane Norvegiene, NOK, sau Coroane Suedeze, SEK, vor avea dezamăgirea să afle că nu vor avea posibilitatea de a face acest lucru, din păcate.

BANCA Transilvania impune aceste modificări doar în ceea ce privește operațiunile în numerar realizate în agențiile din toată țara, deci nu vor fi afectate și operațiunile realizate prin intermediul conturilor pe care clienții le au la bancă, ceea ce este o veste excelentă, pentru ca online vom putea face schimburi valutare și transferuri.

BANCA Transilvania nu oferă explicații cu privire la motivele care stau în spatele acestei decizii, pe care o pune în aplicare în momentul de față, deci nu știm ce anume o motivează, așa că rămâne doar să vedem cât va dura până când vor fi luate alte măsuri similare inclusiv cu privire la alte tipuri de valute pe care banca le acceptă acum.

Banca Transilvania anunță câteva modificări privind operațiunile cu numerar în valută, valabile începând cu data de 21 august 2024. Operațiunile în numerar în valutele Coroane Daneze (DKK), Coroane Norvegiene (NOK) și Coroane Suedeze (SEK) nu vor mai fi disponibile în rețeaua BT.

Toate operațiunile realizate prin conturi (precum încasări, plăți, schimburi sau conversii valutare) rămân neschimbate, indiferent de valutele deținute de clienți. Pentru a avea prioritate în agențiile noastre, clienții BT au opțiuninea a se programa direct de pe site.