X

Formula 1: Presiune URIAȘĂ pe Lewis Hamilton la Ferrari, Anunțurile Directorului Echipei

Formula 1 este un sport al contrastelor, iar asta pentru că în timp ce Mercedes și Lewis Hamilton au succes enorm, la Ferrari lucrurile nu sunt la fel de bune, iar directorul Fred Vasseur a vorbit despre ceea ce este așteptat după venirea pilotului britanic, el trebuind să aducă un suflu nou la echipa.

Formula 1 a avut un debut de sezon foarte bun pentru cei de la Ferrari, care au avut parte de un succes surprinzător, dar limitat în timp, iar Fred Vasseur speră acum că Lewis Hamilton va reuși să aducă echipa pe podium, mai ales că vine după o serie de reușite impresionante la Mercedes.

Formula 1 îl va avea pe Lewis Hamilton în prim-plan în cursul următoarelor luni, mai ales după ce britanicul va intra în echipa celor de la Ferrari, însă cât de mult succes va avea el conducând mașinile italienilor, este greu de spus, mai ales că trecerea în sine nu este una chiar atât de simplă.

“După Monaco am avut o secvență grea. Ceea ce este clar este că mașina a fost puțin mai dificil de condus în ultimele două evenimente, iar nivelul de așteptare al lui Charles este, de asemenea, puțin mai ridicat. Este viața unei echipe, că ai suișuri și coborâșuri. Lewis este unic.

Avem nevoie de această formă de stabilitate și de referință pe care nu o ai neapărat când ai doi tineri, indiferent de talentul șoferilor și de prietenia pe care o am pentru ei. El este referința absolută la acest nivel. El este, de asemenea, cineva care știe cum să-și echilibreze viața minunat între curse și în afara ei, iar asta îl va ajuta pe Charles în progresul său.”

This post was last modified on aug. 18, 2024, 8:37 AM 08:37

Disqus Comments Loading...