Formula 1: Decizia IMPORTANTĂ a lui Lewis Hamilton la Jumătatea Sezonului și Anunțurile Oficiale

Formula 1 are dezvăluită o decizie importantă a lui Lewis Hamilton la jumătatea sezonului și anunțurile oficiale făcute de către pilotul Mercedes.

Formula 1 Decizia IMPORTANTĂ Lewis Hamilton Jumătatea Sezonului Anunțurile Oficiale

Formula 1 este într-o pauză competițională în momentul de față, iar popularul pilot britanic, Lewis Hamilton a decis că este o perioadă bună pentru a se relaxa înainte de continuarea sezonului, peste doar câteva săptămâni, așa că se află într-o vacanță în Africa, un continent pe care britanicul a mai călătorit și pe care a decis să revină, uimit de frumusețea locurilor vizitate în trecut.

Formula 1 îl ține constant conectat la curse pe Lewis Hamilton, iar escapadele de acest gen îl ajută să se pregătească mental pentru următoarele curse, el afirmând că urmează curse extrem de dificile în lupta cu McLaren si Red Bull, situație pe care nu o aștepta la debutul campionatului, el spunând că urmează o jumătate de sezon extrem de intensă în cadrul competiției.

Formula 1 îl are acum pe Max Verstappen în centrul atenției, dar Lewis Hamilton spune că vom vedea curse extrem de intense, dacă Mercedes îi va mai oferi mașini capabile să-i mențină performanțele din ultimele curse, Lewis Hamilton fiind convins că poate obține noi victorii majore, putând să-i facă probleme serioase lui Max Verstappen pe final de sezon.

“Pentru al doilea an, sunt atât de norocos să călătoresc prin Africa în timpul pauzei. Prima dată am fost copleșit de cât de frumoasă și de tămăduitoare poate fi această lume. Nu ne așteptam să concuram cu McLaren sau Red Bull în acest moment al sezonului.

Știți, cu modul în care am început, așa că pentru noi acum ne-am încheiat. Va fi o a doua jumătate a dracului de grea. a sezonului, cu siguranță. Dar, vreau să spun, dacă putem continua acest tip de performanță așa cum am avut ultimele curse, ceea ce a fost fantastic.”