Ungaria se RĂZVRĂTEȘTE Oficial, Anunțuri care Amenințâ Intrarea României în Schengen cu Toate Granițele

Ungaria se răzvrătește oficial împotriva Comisiei Europene, anunțurile oficiale care amenință intrarea României în Schengen cu toate granițele.

Ungaria RĂZVRĂTEȘTE Oficial Anunțuri Amenințâ Intrarea României Schengen Toate Granițele

Ungaria se răzvrătește și continuă să fie o amenințare serioasă pentru intrarea României in Schengen cu toate granițele, iar asta pentru ca viceministrul pentru afaceri europene a țarii, se plange ca Bruxelles-ul pedepsește țara sa din cauza faptului că refuză să primească migranți în numere mari, impunând condiții care au stârnit furia lui Viktor Orban.

Ungaria reclamă faptul că, în baza unor noi prevederi publicate de către Bruxelles pentru implementarea pactului privind azilul și migrația, țara ar trebui să asigure 25% din capacitatea totală de primire a migranților pentru efectuarea procedurilor specifice, refuzând să facă asta și amenințând intrarea României în Schengen în totalitate în 2024, sau chiar 2025.

Ungaria a promis să ajute intrarea României în Schengen cu granițele terestre, însă guvernul de la Budapesta amenință acest proces cu strangerea legăturilor cu Rusia, dar și împotrivirea vis-a-vis de implementarea deciziilor luate de la Bruxelles, astfel că situația țării noastre privind aderarea, s-ar putea complica extrem de mult dacă nu se găsesc soluții viabile curând.

“Bruxelles pedepsește Ungaria pentru că am apărat granița. Vor să ne oblige să acceptăm șapte mii de migranți pe an. … numai Ungaria ar trebui să asigure mai mult de un sfert, 25,7% din capacitatea totală a UE, adică ar trebui să mențină un total de 7.716 paturi în mod permanent și să efectueze peste 15.000 de proceduri.

Este jenant că cei mai vocali susținători ai migrației ilegale beneficiază cu greu de obligațiile care decurg din punerea în aplicare a Pactului, care atrage imigranții ca un magnet. Trebuie să existe o schimbare de paradigmă în politica europeană. Nu vom permite Ungariei să devină o țară a imigranților! a declarat viceministrul ungar Barna Pál Zsigmond.“