BANCA Transilvania Publică un AVERTISMENT Extrem de Serios, Atenționând Clienții Români

BANCA Transilvania a făcut public un avertisment extrem de serios, atenționând toti clienții români, ce transmite în mod oficial banca acum.

BANCA Transilvania Publică AVERTISMENT Extrem Serios Atenționând Clienții Români

BANCA Transilvania a făcut public un avertisment extrem de serios, de care sunt vizați toți clienții săi din România, iar asta pentru ca în imediata atenție a oamenilor este adusă o foarte mare problemă cu care se confruntă multi români, mai exact fraudele online, iar banca încearcă să ne ajute să ne dăm seama cum putem să ne protejăm cel mai bine.

BANCA Transilvania vorbește mai jos despre binecunoscutele fraude care au în centru mesajele privind coletele pentru care trebuie sa plătim “taxe”, astfel încât ele să fie livrate, deși nu am comandat ceva, sau nu am participat la vreun concurs pentru a câștiga vreun premiu, iar din păcate muți români cad în plasa celor care vor să le faca mult rău.

BANCA Transilvania ne spune că în aceste situații nu trebuie să dăm curs cererilor care vin prin intermediul mesajelor de tip SMS, sau al celor de pe retelele de socializare, să ignorăm cu desăvârșire orice fel de cereri de a face vreo plată și să ne protejăm pentru a nu deveni victimele celor care fac bani mulți în acest mod.

BANCA Transilvania are pe website-ul său multe informatii extrem de importante cu privire la modurile prin care ne putem proteja împotriva fraudelor de acest gen și este important să ne folosim de ele pentru a ne proteja, deoarece oricând putem să fim păcăliți de o campanie bine gândită, fără să ne dăm seama ce este de fapt în spatele ei.

Află mai multe despre tentativele de fraudă online și cum să rămâi safe. Ai primit un colet pe care nu l-ai comandat și ti se cere să plătești o taxă ? Dacă ți se cere o taxă pentru un colet pe care nu I-ai comandat sau pentru un “premiu” despre care nu știai, nu face plata și nu oferi datele cardului.