E.ON: Mesajul Oficial pentru Milioane de Clienți, IMPORTANTĂ Dezvăluire făcută Românilor

E.ON a publicat un mesaj oficial pentru milioane de clienți din România, iată ce dezvăluire importantă a fost făcută românilor din toată țara.

E.ON Mesajul Oficial Milioane Clienți IMPORTANTĂ Dezvăluire Românilor

E.ON, unul dintre cele mai mari grupuri de energie din România la ora actuală, a decis să aducă în atenția a milioane dintre clienți, unul dintre cele mai mari beneficii puse la dispoziția lor acum, iar asta pentru că încearcă să-I ajute pe oameni să descopere cum își pot încărca mașinile electrice la punctele care fac parte din rețeaua sa, dar nu numai.

E.ON transmite în mod oficial faptul că aplicația E.ON Drive le oferă șorferilor din România posibilitatea de a accesa nu mai puțin de 2.000 de stații de încărcare din țară în fiecare zi, un număr impresionant pentru țara noastră, dar în continuă creștere, pe măsură ce și numărul mașinilor electrice înmatriculate este în creștere acum.

E.ON spune deasemenea că există prin intermediul aplicației posibilitatea de a accesa inclusiv alte 500.000 de stații de încărcare din afara României, dacă se întâmplă să călătorim în orice moment, astfel că avem posibilitatea de a ne bucura de încărcare simplă oriunde am dori să mergem, ceea ce vine ca o veste excelentă pentru foarte multă lume.

E.ON încearcă să convingă un număr tot mai mare de clienți din România să îi folosească aplicatia prin care se oferă accesul la serviciile de încărcare pentru mașinile electrice, aplicația E.ON Drive fiind disponibilă pentru descărcare gratuită prin intermediul App Store și Google Play Store chiar în acest moment.

𝐃𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐜𝐚̆ 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐚𝐳𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞 𝐬̦𝐢 𝐚𝐢 𝐚𝐜𝐜𝐞𝐬 𝐥𝐚 𝟐𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐬𝐭𝐚𝐭̦𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐢̂𝐧𝐜𝐚̆𝐫𝐜𝐚𝐫𝐞 𝐢̂𝐧 𝐑𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟓𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐢̂𝐧 𝐚𝐟𝐚𝐫𝐚 𝐭̦𝐚̆𝐫𝐢𝐢! Ai acces la 2000 de stații în România, prețuri mai mici față de plățile unice, acces la harta stațiilor și statusul acestora + stații favorite, emitere card RFID pentru start-stop încărcare, plată direct din aplicația mobilă. 𝐃𝐞𝐬𝐜𝐚𝐫𝐜𝐚̆ 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭̦𝐢𝐚 𝐬̦𝐢 𝐜𝐫𝐞𝐞𝐚𝐳𝐚̆-𝐭̦𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭 𝐄.𝐎𝐍 𝐃𝐫𝐢𝐯𝐞!