Formula 1: IMPRESIONANT Anunț al lui Lewis Hamilton privind Mercedes și Cariera sa

Formula 1 are o impresionantă dezvăluire făcută de către Lewis Hamilton cu privire la Mercedes si cariera sa, iată ce spune pilotul britanic.

Formula 1 IMPRESIONANT Anunț Lewis Hamilton Mercedes Cariera

Formula 1 este viața lui Lewis Hamilton, acest lucru fiind cât se poate de clar în momentul de față, dar pilotul echipei Mercedes dezvăluie în mod oficial că pentru el, echipa din care face parte, reprezintă deasemenea o bucată extrem de importantă din el, făcând parte din familia Mercedes încă de acum 12 ani de zile, conducând înainte pentru McLaren.

Formula 1 pentru Lewis Hamilton este echivalent cu Mercedes, o echipă pe care o va părăsi la finalul acestui sezon, dar nu pentru că nu a avut parte de satisfacții pănâ acum cu ea, ci pentru că este pregătit pentru o nouă etapă a vieții sale, una care va începe la Ferrari, dar legăturile cu Mercedes e puțin probabil să dispară total.

Formula 1 i-a permis lui Lewis Hamilton să facă multe lucruri la care doar visa în copilărie, ceea ce este perfect normal, însă pilotul britanic speră să obțină și mai multe în viitor cu Ferrari, care pare capabilă să-i pună la dispoziție o mașină cu adevărat impresionantă, care sa-l poată ajuta să câștige cursele la care va participa.

“Să faci parte din familie și să fii tratat ca și cum ai fi un membru al familiei și sunt cu Mercedes de aproape 13 ani, așa că a fost un adevărat privilegiu să faci parte din moștenire, să fiu un parte a acestui brand iconic și să fie parte din cea mai nouă parte a acestuia.

Si cea mai nouă parte a istoriei sale și să depășească limitele și granițele cu ei și să cucerească campionate și asta cu ei. Mă simt incredibil de norocos, după ce am realizat cu Mercedes lucruri la care aș fi putut visa doar în copilărie.“