X

Italia: Scăderile de ULTIM MOMENT Anunțate de Roma, Ajutând intrarea României în Schengen cu Toate Granițele

Italia înregistrează în momentul de față o scădere surprinzătoare pentru una dintre problemele cele mai serioase din Europa, iar asta pentru că, Roma a confirmat faptul că numărul migranților care au intrat în țară în 2024 este cu 62% mai mic decât în aceeași perioadă a anului 2023, iar asta ajută la intrarea României în Schengen cu toate granițele.

Italia a primit diar 35.725 migranți în 2024, față de 94.009 în 2023, diferența este una uriașă, iar asta pentru că Giorgia Meloni a încheiat acorduri cu țări terțe care încep să-și arate roadele, chiar dacă încă vin migranți pe mare către țărmurile sale, dar această realizare crește șansele intrării României în Schengen cu toate granițele în 2024 sau cel târziu în 2025.

Italia a militat cu putere pentru încheierea de înțelegeri cu țări terțe pentru reducerea migrației către Europa, creând inclusiv un centru în Albania pentru a procesa cereri de azil, toate aceste măsuri putând ajuta masiv la intrarea României în Schengen cu toate granițele, insă acest succes trebuie să continue pentru ca Karl Nehammer să-și schimbe politicile.

„Sosirile de migranți au scăzut față de 2023, marcând -62% față de anul precedent. Conform celor mai recente date, 35.725 de persoane au sosit până acum în Italia de la începutul anului, față de 94.009 pentru aceeași perioadă de referință din 2023. În ciuda datelor raportate care arată o scădere cu 62% a sosirilor, debarcările continuă în Lampedusa.

O sută, iar zece migranți au debarcat în ultimele ore după ce ambarcațiunile de patrulare ale Căpitaniei și poliția financiară au salvat 4 bărci. La bordul navelor, care au plecat din Karabolli și Sabratah în Libia și Djerba și Sfax în Tunisia, se aflau grupuri de 11 până la 43 de camerunezi, algerieni, egipteni, sirieni și tunisieni.”

This post was last modified on aug. 18, 2024, 9:56 AM 09:56

Disqus Comments Loading...