X

2 Informări Oficiale IMPORTANTE ale Kaufland, ce Garantează pentru Clienții Români

Kaufland începe săptămâna cu un foarte important anunt despre care ar trebui să știe milioanele de clienți din toată România, iar asta pentru că, într-o primă fază ne vorbește despre ofertele care sunt listate în cadrul revistei online, peste 300 de promotii fiind disponibile pentru români în momentul de față, cel putin conform informațiilor companiei.

Kaufland explică mai jos faptuș că, ar exista oferte speciale de 3 ori în cadrul revistei sale online, acestea fiind împărțite în categoriile pe care le are listate cu produse cumpărate de milioane de români în fiecare lună, promoțiile fiind actualizate în fiecare săptămână de către companie pentru toți românii interesați să le descopere.

Kaufland nu se oprește aici când vine vorba despre lucrurile bune pe care le oferă clienților din România, iar asta pentru că vorbește deasemenea despre garanția găsirii la raft a produselor care ne plac, iar asta pentru că unele produse au o etichetă specială numită „Permanent la raft”, iar asta pentru ca ele sunt mereu disponibile pentru achiziție.

Kaufland spune că, dacă se întâmplă să nu găsim în rafturile din magazine unul dintre produsele care fac parte din această campanie specială, atunci se poate oferi un voucher în valoare de 10 LEI pentru achiziția de produse din cadrul magazinului, deci dacă ajungeți într-o situație de acest gen, trebuie să îl cereți la ghișeele de informații, în oricare dintre magazine.

În fiecare săptămână, ne vedem de 3 ori cu oferte la produse din toate categoriile. Găsești oferte pentru zilele de luni și marți, oferte pentru toată săptămâna, dar și oferte speciale de weekend. Descoperă-le și tu și hai să-ți faci cumpărăturile la un preț mai mic!.

Când vrei să cumperi produsele tale preferate, știi că le găsești mereu la Kaufland dacă sunt semnalate cu eticheta „Permanent la raft”. Iar dacă se întâmplă totuși să nu le găsești, îți oferim un voucher de 10 lei pentru fiecare produs lipsă.

This post was last modified on aug. 20, 2024, 8:31 AM 08:31

Disqus Comments Loading...