X

Alertă Oficiala a BANCA Transilvania, Cate Milioane de Clienti Români sunt Vizați

BANCA Transilvania, una dintre principalele instituții financiare care activează în România în momentul de față, a trebuit să emită o atenționare nouă pentru clienți, iar asta deoarece trebuie să le aducă în imediata atenție o problema majoră de care pot fi afectați, așa că e bine să știe cum să se protejeze în cele mai bune moduri posibile acum.

BANCA Transilvania aduce în imediata noastră atenție faptul că, este important să ne uităm cu mare atenție la email-urile pe care le primim de la diverse entități, iar asta pentru că dacă se întâmplă să vină unul care pare a fi de la instituția financiară, prin care ni se spune că ne-a fost trimis un ordin de plată, ar cam trebui să îl ignorăm cu desăvârșire.

BANCA Transilvania explică mai jos faptul că nu îi pune pe angajații săi să ne trimită email-uri cu așa-zise ordine de plată, iar dacă se întâmplă să primim vreunul, ar fi bine să ne uităm cu mare atenție la expeditor, iar asta deoarece e foarte posibil ca în spatele său s-ar putea să fie de fapt un răufăcător care încearcă să ne lase fără bani, fără să știm.

BANCA Transilvania ne avertizează în legătură cu aceasta problemă, care afectează inclusiv companii mai mari și poate vă aduceți aminte de scandalul de luna aceasta, în care FCSB se plângea că nu a primit banii pentru transferul unui jucător, echipa care l-a cumpărat spunând că a fost păcălită să trimită banii către Vietnam, tocmai din cauza unei fraude de acest gen.

Dacă ai primit un astfel de mail, trebuie să știi că nu vine de la noi, iar adresa de mail este una falsă. Nu descărca atașamentul și anunță-ne cât mai rapid dacă ai făcut-o deja. Stay safe! Ai primit un mail de la un “angajat BT” cu ataşamentul “ordin de plata.tar” ? Nu vine de la noi – nu descărca atașamentul și nu da click pe link. Dacă ai descărcat atașamentul, anunță-ne cât mai rapid.

This post was last modified on aug. 20, 2024, 8:30 AM 08:30

Disqus Comments Loading...