X

Austria: Laudele de ULTIM MOMENT ale lui Karl Nehammer care Susțin Intrarea României in Schengen cu Toate Granițele

Austria a publicat în mod oficial laudele de ultim moment ale lui Karl Nehammer, care susțin indirect și permiterea intrării României în Schengen cu toate granițele, iar asta pentru că de la Viena vin informații conform cărora numărul de migranți care intră în țară este în continuă scădere, iar asta ar trebui să ne scape de veto-ul cancelarului.

Austria refuză deocamdată să permită intrarea României în Schengen cu granițele terestre, Karl Nehammer laudându-se pe de o parte cu scăderea numărului de migranți care ajung în țară, iar pe de altă parte refuză intrarea României din cauza numărului prea mare de cereri de azil, chiar dacă ele au scăzut simțitor în 2024.

Austria este pe jumătate împotriva intrării României în Schengen, acea jumătate fiind granițele terestre, prin care vine și traficul cel mai mare de migranți, dar laudele constante ale lui Karl Nehammer ar trebui să ne dea încrederea că lucrurile se vor schimba în bine în viitor, chiar dacă nu se știe exact când, din păcate.

“Bandele de traficanți evită Austria. Motivul pentru este, printre altele, controalele punctelor de frontieră și zonei de frontieră de către poliție. În Burgenland, s-au înregistrat 760 de arestări după trecerea ilegală a frontierei până la jumătatea lunii august 2024 – în perioada comparabilă din 2023 au fost 15.830 de arestări și cu un an mai devreme, adică 33.360 de arestări în 2023.

În Europa, au existat 555.189 de cereri de azil în primele șapte luni ale anului 2024 (până la 21 iulie 2024), aproape același număr ca în anul precedent. Aplicațiile au crescut considerabil în Grecia (plus 74 la sută), Italia (plus 36 la sută) și Belgia (plus 19 la sută). Extrapolată la populație, Austria se află în prezent pe locul șapte în statisticile la nivel european.”

This post was last modified on aug. 20, 2024, 7:44 PM 19:44

Disqus Comments Loading...