Formula 1: Lewis Hamilton Dezvăluie ce a fost OBLIGAT să Facă in Anii de la Mercedes

Formula 1 este marea iubire a lui Lewis Hamilton, însă pilotul britanic a dezvăluit ceea ce a fost obligat să faca de-a lungul carierei sale la Mercedes.

Formula 1 Lewis Hamilton Dezvăluie fost OBLIGAT Facă Anii Mercedes

Formula 1 este o competiție extrem de dură iar Lewis Hamilton a avut numeroase probleme în ultimii ani de zile din cauza lipsei victoriilor în cursele la care a participat, pilotul fiind într-o situație mult mai bună acum, dar de-a lungul timpului a avut de depășit multe perioade dificile, iar el transmite că totul a stat în puterea sa mintala.

Formula 1 poate fi un mediu extrem de stresant, însă Lewis Hamilton afirmă că a reușit să-și păstreze mintea sănătoasă în toate perioadele lipsite de victorii, astfel încât să aibă capacitatea de a găsi soluții la problemele cu care se confrunta și să își regăsească motivația pentru a obține din nou clasările pe podium, așa cum visează zi, de zi.

Formula 1 l-a învâțat pe Lewis Hamilton ce înseamnă să treci peste problemele cu care te confrunți, iar asta pentru că el a avut de depășit extrem de multe momente dificile, spunând că este foarte important ca de fiecare dată când cazi, să ai puterea de a te ridica și de a continua, poate chiar mai puternic decât ai început.

“A fost în mare parte o bătălie a minții. Păstrându-te sănătos la minte, încercând să iei unelte noi. În cele din urmă, se întoarce întotdeauna la perseverență și dăruire. Muncă grea. Întotdeauna se plătește în cele din urmă. Cred că am învățat că viața este de fapt cât de multă durere poți experimenta.

Și să continui și cât de mult poți suferi și să continui să mergi înainte, știi? Și asta e viața, nu? Nu este așa cum cazi; asa te ridici. Acesta este modul în care continui să te aplici în fiecare zi. Acesta este modul în care te conectezi cu oamenii cu care lucrezi.”