Schengen: Importante Acțiuni Oficiale de ULTIM MOMENT cu Intrarea României cu Granițele Terestre

Schengen este în centrul acțiunilor importante oficiale de ultim moment anunțate pentru intrarea României în Schengen cu toate granițele în 2024.

Schengen Importante Acțiuni Oficiale ULTIM MOMENT Intrarea României Granițele Terestre

Schengen este în centrul unui scandal intens în momentul de față din cauz Ungariei, însă în toată această dispută, România continuă să fie unul dintre gardienii Spațiului Schengen, iar asta deoarece acțiunile oficiale de ultim moment confirmate de către Poliția de Frontieră confirmă eforturile depuse pentru intrarea în Schengen cu granițele terestre chiar în 2024.

Schengen este protejat de către țările de la marginile sistemului, una dintre ele fiind România, iar în cursul zilei de ieri Poliția de Frontieră a depistat 9 cetățeni irakieni care încercau să treacă ilegal frontiera cu Ungaria, dar și două mașini declarate furate în Germania și Bulgaria, acțiunile arătând clar de ce e necesară intrarea României cu granițele terestre, mai rapid.

Schengen poate fi mai sigur și mai puternic mulțumită României, care zilnic depistează cetățeni din Orientul Mijlociu care încearcă să ajungă ilegal în Europa, dar și diverse bunuri furate pentru care se încearcă introducerea în țară, astfel că acțiunile dovedesc clar faptul că trebuie să fie permisă intrarea României în Schengen cu granițele terestre cât mai curând.

“Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Giurgiu au descoperit și indisponibilizat, până la finalizarea cercetărilor, un autoturism și o autorulotă, în valoare de totală de 350.000 lei, aflate în atenția autorităților din Germania și Bulgaria. La verificări șoferii au declarat ca nu avea cunoștință că autovehiculele sunt în litigiu.

Poliţiştii de frontieră arădeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat nouă cetăţeni din Irak care au încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi într-un TIR. În urma efectuării controlului amănunţit al mijlocului de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în unul din cele două containere, nouă cetăţeni străini.”