Formula 1: PROBLEMA Importantă a lui Lewis Hamilton, care-l va Urmări și la Ferrari

Formula 1 l-a dezamăgit foarte mult pe Lewis Hamilton în ultimii ani, dar problema pilotului britanic nu stă în Mercedes, iată dezvăluirea majoră.

Formula 1 PROBLEMA Importantă Lewis Hamilton Urmări Ferrari

Formula 1 îl pune pe Lewis Hamilton în fața foarte multor provocări, iar de când Mercedes și-a schimbat mașina, in baza regulilor impuse de către FIA, pilotul britanic a avut probleme foarte mari în a face față felului în care se desfășoară cursele pe circuitele din întreaga lume, plângându-se în mod constant de problemele cu performanțele ale mașinilor sale.

Formula 1 impune în mod constant diverse modificări de regulamente, iar Lewis Hamilton nu este străin de ele, dar fostul inginer al Mercedes, Phillip Brandle, spune că britanicul este mai mult influențat în performanțele sale de caracterul pe care-l are, lăsându-se bătut dacă are senzația că mașina pe care o conduce, nu-I poate oferi performanțele pe care le așteaptă.

Formula 1 îl va pune cu siguranță pe Lewis Hamilton în multe situații în care nu va avea o misiune ușoară în cursele la care va participa, insă dacă este să credem ceea ce spune fostul inginer al Mercedes, atunci britanicul trebuie să aibă un psihic mult mai puternic, pentru a putea obține și mai multe victorii în viitoarele curse la care va mai participa.

“Ceea ce cred eu îl diferențiază întotdeauna puțin. Atât pozitiv, cât și negativ, este că atunci când știe că are cea mai mică șansă de a face ceva, poate conduce la 200%. Dar când are senzația că mașina nu merge bine, că nu are cumva șanse să câștige cursa.

Atunci, din păcate, se lasă puțin jos, ceea ce este o adevărată rușine. Celălalt este cu adevărat exorbitant de bun: dacă vede chiar și cea mai mică șansă, tot conduce la fel de bine ca oricine altcineva, cred. a afirmat fostul inginer al Mercedes, Phillip Brandle.”