Ungaria Șochează cu o AMENINȚARE Oficială care Riscă să Blocheze Aderarea României la Schengen

Ungaria șochează total cu un anunț fără precedent, care amenință să blocheze complet aderarea României la Schengen, ce vrea să faca Viktor Orban.

Ungaria Șochează AMENINȚARE Oficială Riscă Blocheze Aderarea României Schengen

Ungaria șochează cu un anunț fără precedent, care amenință să îngreuneze mai mult aderarea României la Schengen cu granițele terestre, iar asta pentru că ministrul Gergely Gulyás a atacat Comisia Europeana și a anunțat că țara sa este pregătită să trimită migranți către Bruxelles dacă o amendă de 200 de milioane de euro impusă țării, va fi menținută și impusă.

Ungaria a fost amendata de către Comisia Europeană pentru că nu a vrut să implementeze prevederile privind acceptarea de migranți în ultimii ani de zile, iar acum guvernul lui Viktor Orban amenință Bruxelles-ul cu trimiterea de migranți ăn capitala Belgiei, acțiunile sale amenințând să împiedice aderarea României la Schengen în 2024, sau poate chiar mai tărziu.

Ungaria continuă să sfideze UE în privința migranților, anunțând ieri Bruxelles-ul că primirea de ruși si bioeloruși în Spațiul Schengen nu ar reprezenta o problemă de securitate, iar acum vedem și aceste amenințări, toate aceste acțiuni fiind privite cu îngrijorare de la Bruxelles, în contextul eforturilor de aderare la Schengen cu toate granițele cât mai rapid.

“Dacă Bruxelles-ul vrea migranți, îi va primi. Vom oferi tuturor un bilet dus dus dacă UE face imposibilă oprirea migrației la frontiera externă. Se pare că migranții ilegali sunt mai importanți pentru birocrații de la Bruxelles decât propriii cetățeni europeni. Bruxelles vrea să ne oblige să lăsăm migranții să intre cu orice preț.

Ungaria a fost condamnată pentru practica zonelor de tranzit și este amendată cu amenzi grele. Protecția frontierelor externe Schengen este o problemă pentru întreaga Europă, nu doar pentru Ungaria, iar Budapesta nu primește resurse suplimentare pentru a proteja granița. a declarat Gergely Gulyás, ministrul al Guvernului condus de Viktor Orban.”