Formula 1: Anunțurile de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton Înaintea Reînceperii Curselor

Formula 1 este în centrul anunțurilor de ultim moment făcute de către Lewis Hamilton înaintea reînceperii curselor, ce a declarat pilotul Mercedes.

Formula 1 Anunțurile ULTIM MOMENT Lewis Hamilton Înaintea Reînceperii Curselor

Formula 1 este pe cale să reînceapă, iar Lewis Hamilton a făcut o serie de declarații importante pentru fanii Mercedes, el întorcându-se din vacanța din Africa mult mai bine pregătit și motivat pentru a obține victorii în cursele în care urmează să participe, vești extrem de bune pentru toți fanii care așteaptă cu sufletul la gură debutul noului sezon.

Formula 1 este o competiție foarte grea, iar Lewis Hamilton spune că tot anul a încercat sâ se perfecționeze pentru a obține cele mai bune rezultate, afirmând că inclusiv cei din echipa Mercedes si-au dat silința pentru a reuși să obțină cele mai bune rezultate posibile, iar acest lucru s-a văzut în ultimele curse din competiție, în care a avut și rezultate bune.

Formula 1 încă mai are o jumătate de sezon de curse, iar Lewis Hamilton este în totalitate pregătit să ne arate de ce este în stare, înainte de a pleca la Ferrari, dar până acolo mai trebuie să treacă printr-o etapă scurtă de pregătire pentru a reveni la forma dinaintea pauzei competiționale, una în care nu a intrat foarte obosit, conform lui.

“Cu toții ne reîncărcăm în moduri diferite. Nu am intrat atât de obosit în pauză, dar este important să-ți dai piciorul de pe gaz și să nu fii complet pentru o perioadă de timp. Pe termen lung o să observ asta, mai ales când mă uit la unde vreau să mă perfecționez în ultima jumătate a sezonului.

Toți au muncit din greu și au rămas atât de motivați și concentrați. Este plăcut să știm că avem o mașină pe care o putem folosi pentru a lupta pentru victorii și podiumuri. Întoarcerea se simte fenomenală.”