DIGI România: Veștile EXCEPȚIONALE pentru Milioane de Clienți, ce e Necesar să Știm!

DIGI România este în centrul unor vești excepționale, despre care toți clienții săi din România ar trebui să știe, iar asta pentru că sunt vizați direct.

DIGI România Veștile EXCEPȚIONALE Milioane Clienți Necesar Știm
DIGI Romania, FOTO: Facebook.

DIGI România, unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicații din țara noastră și cel mai mare românesc, este în centrul unui anunț extrem de important publicat de către ANMCOM, unul care vizează milioane dintre clienții grupului acum, iar asta pentru că instituția românească a confirmat o creștere impreisonantă a vitezelor de internet mobil ale operatorului.

DIGI România este creditată de către ANCOM cu o dublare a vitezelor de internet mobil între 2018 si 2023, cu cel mai mare salt înregistrat între 2022 si 2023, de la 12 Mbps in 2018, la 25 Mbps in 2023, o viteza totuși mică în comparație cu nevoile actuale, dar chiar și asa, progresul înregistrat de către companie este unul substanțial și merită remarcat.

DIGI România a făcut investiții importante în cursul acestor 5 ani, în special în crearea rețelei sale 5G, care e cel mai probabil sursa acestei creșteri, deși există o disponibilitate limitată în momentul de față, dar chiar și așa, vorbim despre vești extrem de bune pentru cei care sunt dornici să profite de serviciile pe care le oferă compania.

DIGI România: Veștile EXCEPȚIONALE pentru Milioane de Clienți, ce es Necesar să Știm!

DIGI România, în ciuda acestei evoluții importante pentru vitezele sale de internet mobil, rămâne totuși grupul de telecomunicatii mobile care are cele mai mici viteze de internet mobil la ora actuală, situație care e puțin probabil să se schimbe, mai ales că și restul grupurilor de telecomunicații fac investiții importante în mod constant in propriile rețele.

RCS&RDS și Orange Romania Communications au înregistrat creșteri relativ constante de la un an la altul în perioada considerată. Astfel, RCS&RDS a înregistrat creșteri, în medie, cu 12%, de la un an la altul, iar în cazul Orange Romania Communications creșterea a fost, în medie, de 27%, de la un an la altul.

În cazul RCS&RDS, viteza medie de download a înregistrat o creștere în 2019 față de 2018, apoi s-a menținut relativ constantă până în anul 2022 inclusiv, urmând ca aceasta să crească semnificativ în anul 2023 (cu 67%) față de anul anterior. Ca și în cazul Orange, se observă că în anul 2023 viteza medie de download pentru internet mobil a înregistrat o valoare cu peste 100% mai mare decât în 2018 în rețeaua RCS&RDS.