X

ELECTRICA Transmite un Mesaj ESENȚIAL pentru Milioane de Clienți din Toată România

ELECTRICA, unul dintre furnizorii principali de energie electrică pentru milioanele de români din întreag țară, a decis să le facă tuturor oamenilor o recomandare extrem de serioasă și importantă, ea vizând felul în care ei pot să afle informații cu privire la incidentele existente în rețea și ceea ce se face pentru rezolvarea lor în timp util.

ELECTRICA a creat o hartă interactivă specială cu informații despre incidentele din cauza cărora este întreruptă furnizarea de energie electrică în propria rețea, un număr mare de persoane putând fi afectate din cauza lor, dar partea bună este că noi putem afla foarte rapid informatii în legătură cu ceea ce se întâmplă, pentru a ști dacă suntem afectați.

ELECTRICA explică în informarea de mai jos cum putem să aflăm cel mai ușor aceste informații, dar și ceea ce ar trebui să știm în legătură cu felul în care se lucrează la remedierea lor, pentru că nu în toate cazurile lucrurile se pot rezolva foarte rapid, așa că uneori e nevoie să așteptăm pentru a beneficia de furnizarea din nou a curentului electric.

ELECTRICA are această hartă interactivă de foarte multă vreme, iar ea este apreciată de către clienții din România, pentru că mulțumită ei putem să aflăm foarte rapid informații de mare interes cu privire la toate problemele care există în rețea, pentru a ști cum să ne pregătim, dacă întreruperile sunt de durată mai mare, decât ne-am dori.

Verifică harta interactivă și află din timp dacă sunt programate întreruperi de curent electric în zona ta. Rămâi conectat la ceea ce contează cu adevărat!

This post was last modified on aug. 25, 2024, 8:10 AM 08:10

Disqus Comments Loading...