Elena Lasconi a Lansat un ATAC Dur de ULTIM MOMENT, ce Reclamă Președintele USR

Elena Lasconi a lansat in mod public un atac dur de ultim moment, iată ce reclamă în mod oficial președintele USR și ce iî cere Guvernului României.

Elena Lasconi Lansat ATAC Dur ULTIM MOMENT Reclamă Președintele USR
Elena Lsconi, FOTO: Facebook.

Elena Lasconi, președintele USR, a lansat un atac dur la adresa PSD și a premierului Marcel Ciolacu, acuzându-i că „fură din pensiile oamenilor care au muncit în condiții grele pentru a întreține pensiile speciale.” Aceasta a subliniat că decizia PSD de a lua bani din pensiile celor care au contribuit substanțial la stat este o nedreptate revoltătoare și o lipsă totală de respect față de muncitorii onești ai României.

„Când am spus că eu am fost, sunt și voi fi acolo unde există suferință și nedreptate, nu am spus povești! Eu înțeleg perfect ce simt cei care au ținut această țară pe umerii lor și acum se trezesc cu un petec de hârtie de la PSD care le taie din pensie. E revoltător! E nedrept!”, a declarat Elena Lasconi.

Elena Lasconi a evidențiat că muncitorii din mine, fabrici, sudori, și scafandri utilitari, care au contribuit cu până la 10% mai mult la bugetul de stat, ar trebui să primească pensii proporționale cu efortul depus, nu să fie nevoiți să suporte tăieri injuste.

„Cum să tratezi acești oameni cu atâta lipsă de respect? Marcel Ciolacu nu știe ce înseamnă munca grea, nu poate respecta pe cei care muncesc cinstit”, a adăugat Elena Lasconi, criticând aspru guvernarea PSD.

Elena Lasconi a cerut insistent ca Marcel Ciolacu și PSD să susțină legea propusă de USR, care urmărește corectarea acestei mari nedreptăți. Ea a acuzat PSD că a ignorat în repetate rânduri semnalele de alarmă trase de USR în Parlament și că a respins toate încercările de a corecta situația.

„Îi cer președintelui PSD, Marcel Ciolacu, să înceteze să mai fie premierul specialilor și să voteze legea USR care corectează această nedreptate!” a concluzionat Elena Lasconi, subliniind că este timpul ca guvernul să acționeze în interesul celor care au muncit cinstit, nu al celor cu pensii speciale.

Elena Lasconi, prin această declarație reprezintă o chemare la acțiune pentru toți românii, cerându-le să nu accepte nedreptățile impuse de actualul guvern și să susțină eforturile USR de a proteja drepturile muncitorilor care au construit România cu eforturi supraomenești.