X

Formula 1: Mesajele de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton Înaintea Marelui Premiu al Olandei

Lewis Hamilton, FOTO: Facebook.

Formula 1 reîncepe în acest weekend în Olanda, iar Lewis Hamilton a avut din nou tururi de pregătire cu mașina Mercedes înainte de a concura pe circuitul de la Zandvoort, dar britanicul nu a fost 100% mulțumit de ceea ce i-a oferit mașina, fiind într-o anumită măsură pregătit pentru un semi-eșec în cursul acestui weekend, ceea ce nu ar surprinde prea mult.

Formula 1 i-a pus multe probleme lui Lewis Hamilton în ultimul an, pilotul britanic având foarte mari bătăi de cap din cauza mașinilor celor de la Mercedes, însă cursele recente i-au adus multe victorii, totul în condițiile în care a reușit să profite de modificările implementate de către inginerii echipei și a reușit să își depășească multi dintre adversari.

Formula 1 îl ține totuși pe Lewis Hamilton conectat la curse, iar asta pentru că el încă încearcă să facă modificări pentru mașinile Mercedes, astfel încât să poată da “totul pe teren”, o situație în care ar putea obține din nou clasări bune pe podium, dar și premiile la care visează în mod constant înainte de fiecare cursă în care se înscrie.

“Azi nu a fost un început rău de weekend. Totul a mers bine, mașina se simțea plină de viață și eram aproape de partea din față a terenului pe ecranele de cronometrare. Ne înțelegem mașina și asta face să începem fiecare weekend pe picior din față mult.

Putem face mici ajustări de acolo, mai degrabă decât schimbări mari, ceea ce face mult mai ușor să găsim performanță. Așa a fost și astăzi și ne face bine pentru restul weekendului. Nu am profitat la maximum de turul meu cu anvelopa compusă moale, așa că este încurajator pentru calificare.”

This post was last modified on aug. 25, 2024, 8:10 AM 08:10

Disqus Comments Loading...