Mesaj Oficial de ULTIM MOMENT al Simonei Bucura-Oprescu in Imediata Atenție a Milioane de Români

Simona Bucura-Oprescu a publicat un mesaj oficial de ultim moment, care ajunge în imediata atenție a milioane de români, iată ce spune ministrul Muncii.

Mesaj Oficial ULTIM MOMENT Simonei Bucura-Oprescu Imediata Atenție Milioane Români

Simona Bucura-Oprescu, ministrul Muncii, a făcut recent o serie de declarații puternice, ridicând întrebări esențiale despre viitorul României și despre liderul de care țara noastră are nevoie pentru a continua pe drumul dezvoltării. Într-un discurs care a captat atenția publicului, ministrul a evidențiat realizările guvernului condus de Marcel Ciolacu și a subliniat importanța unui președinte care să cunoască nevoile fiecărui cetățean.

„M-am întrebat adesea, la fel ca și voi, cum ar fi arătat România astăzi dacă am fi avut un președinte al țării care să cunoască cu adevărat nevoile fiecărui om și care, înainte de toate, să fie un lider care știe să asculte, să ia deciziile corecte la momentul potrivit și care să unească românii?” a spus Simona Bucura-Oprescu, sugerând că un astfel de lider ar putea fi chiar premierul actual, Marcel Ciolacu.

Simona Bucura-Oprescu a continuat să elogieze măsurile economice și sociale adoptate de guvernul Ciolacu, care au dus la „creșterea veniturilor românilor”, fie că este vorba de pensionari, salariați sau persoane vulnerabile. Conform ministrului Muncii, aceste măsuri au fost posibile datorită abilității premierului de a crea consens între miniștri din partide diferite și de a gestiona divergențele din cadrul coaliției guvernamentale.

Simona Bucura-Oprescu a evidențiat în mod special reforma sistemului public de pensii, descrisă ca „cea mai mare reformă a sistemului public de pensii din România”, și a subliniat că această reformă a fost realizată sub conducerea lui Marcel Ciolacu și a PSD-ului. „Este o reformă care continuă ceea ce a început Lia Olguța Vasilescu, o reformă pe care partidele de dreapta i-au blocat-o”, a afirmat ea.

Ministrul Muncii a atacat dur criticile aduse acestei reforme, amintind că cei care se opun acum sunt aceiași care au inclus în Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) un prag de 9,4% care ar fi blocat orice creștere de venituri pentru pensionari până în 2070. „Marcel Ciolacu și PSD au reușit această mare victorie pentru pensionari!”, a declarat Bucura-Oprescu cu fermitate.

Simona Bucura-Oprescu a exprimat încrederea că Marcel Ciolacu ar putea deveni viitorul președinte al României, fiind susținut de români din toate categoriile sociale, de la pensionari la tineri și femei. „Și răspunsul meu a fost că pe Marcel Ciolacu îl vor face președinte românii… Și tare m-aș bucura pentru asta!”, a încheiat ministrul, exprimându-și speranța într-un viitor unit și prosper pentru țară.

Această serie de declarații vine într-un moment crucial pentru politica românească, pe măsură ce țara se pregătește pentru viitoarele alegeri prezidențiale, iar liderii politici își conturează viziunile pentru viitorul României. Rămâne de văzut dacă Marcel Ciolacu va reuși să câștige încrederea și voturile românilor, așa cum ministrul Muncii prevede.