Formula 1: Dezvăluirile lui Lewis Hamilton după ȘOCUL de la Marele Premiu din Zandvoort

Formula 1 este o mare dezamăgire astăzi după ce Lewis Hamilton a făcut o serie de dezvăluiri importante în urma șocului de la Zandvoort, Țările de Jos.

Formula 1 Dezvăluirile Lewis Hamilton ȘOCUL Marele Premiu Zandvoort
Lewis Hamilton, FOTO: Youtube.

Formula 1 i-a provocat o nouă dezamăgire uriașă lui Lewis Hamilton în acest weekend, iar asta pentru că pilotul britanic a fost din nou nevoit să iasă dintr-o competitie importantă, mai exact cea din Țările de Jos, după ce în al doilea tur de calificare a fost obligat să iasă din competiție, spre nemulțumirea sa totală.

Formula 1 i-a oferit multe satisfacții lui Lewis Hamilton înainte de pauza competițională, însă iată că debutul este unul total dezamăgitor, pilotul britanic explicând mai jos ceea ce s-a întâmplat în Țările de Jos, fiind în același timp resemnat cu faptul că va trebui să își îndrepte atenția spre cursa de la Monza, de săptămâna viitoare, din păcate.

Formula 1 poate fi plină de provocări, uneori, imposibil de depășit, așa cum se vede foarte clar și în dezamăgirea de care a avut parte acum Lewis Hamilton, însă pilotul britanic a avut de fiecare dată tăria de caracter pentru a merg emai departe și a obține rezultate tot mai bune în cursele în care a decis să se înscrie de-a lungul timpului.

“Pur și simplu a coborât ca un efect de domino din momentul în care cu Checo, apoi echilibrul a devenit din ce în ce mai rapid, din ce în ce mai „supravirat” – a fost groaznic. Este cu siguranță foarte, foarte frustrant, desigur, dar este ceea ce este. Este un fel de weekend încheiat și va trebui să trec la săptămâna viitoare la Monza.

În cele din urmă, dacă toată lumea ar fi avut un P3 uscat, probabil că am fi făcut o treabă mai bună cu pregătirea, poate, pentru calificare, dar totuși, cred că doar [performanța] nu a fost acolo din partea mea. lateral.”