Mesajele Oficiale de ULTIM MOMENT ale lui Sorin Grindeanu privind Marcel Ciolacu, PSD și un Nou Drum Expres

Sorin Grindeanu mesaje oficiale ultim moment privind Marcel Ciolacu, PSD și un nou drum expres, care urmează să fie construit în România.

Mesajele Oficiale ULTIM MOMENT Sorin Grindeanu Marcel Ciolacu PSD Nou Drum Expres
Sorin Grindeanu, FOTO: Facebook.

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor, în fața miilor de delegați social-democrați veniți din toate colțurile țării, a subliniat importanța unității și continuității în cadrul Partidului Social Democrat (PSD). Într-un discurs ferm, Grindeanu a accentuat că partidul are nevoie de o coeziune puternică și de o strategie clară pentru a continua să reprezinte interesele cetățenilor la viitoarele alegeri.

„Este vital pentru anii viitori să construim împreună formula de succes care ne va reprezenta la alegerile care urmează,” a declarat Sorin Grindeanu, punând accentul pe necesitatea unei evoluții constante a partidului. El a subliniat că PSD este singurul partid care a demonstrat, prin acțiuni concrete, că știe și poate să promoveze o evoluție socială și economică semnificativă. „PSD este partidul care a demonstrat permanent că știe, poate și mai ales dorește să fie un promotor al evoluției sociale și economice!” a continuat el.

Sorin Grindeanu a evidențiat rezultatele tangibile obținute de partid, care au contribuit la stabilitatea societății românești și la consolidarea clasei politice. „O evoluție construită pe rezultate concrete, palpabile, care au condus atât la stabilitatea societății în ansamblu, cât și a clasei politice din România!” a adăugat ministrul Transporturilor..

Sorin Grindeanu, referindu-se la actuala conducere a partidului, a afirmat cu fermitate că PSD, sub actuala formulă de conducere, s-a dovedit a fi cea mai bună soluție pentru români. El a subliniat că unitatea și determinarea sunt esențiale pentru a continua pe acest drum.

„Și vom continua împreună!” a declarat el cu convingere, exprimându-și totodată sprijinul pentru Marcel Ciolacu ca viitor președinte al României. „Vom lupta ca România să aibă un președinte puternic și unificator, un adevărat președinte al TUTUROR cetățenilor României! Sunt convins că acest președinte este Marcel Ciolacu!”

Sorin Grindeanu, în același discurs, a anunțat un pas important în infrastructura națională, subliniind lansarea în licitație a contractului pentru Lotul 5 al drumului de mare viteză Craiova – Târgu Jiu. Cu o lungime de 21,52 km, acest lot va include mai multe structuri majore, cum ar fi pasaje și noduri rutiere esențiale pentru conectivitatea regională.

„CNAIR a transmis, astăzi, spre verificare la ANAP, documentația pentru proiectarea și execuția acestui lot care va avea profil de drum expres,” a informat ministrul, specificând că fazele de proiectare și execuție sunt estimate să dureze 34 de luni.

Sorin Grindeanu a reiterat angajamentul PSD de a continua să lucreze pentru binele României, atât pe plan politic, cât și prin realizări concrete în infrastructură, subliniind necesitatea de unitate și continuitate în partid pentru a atinge aceste obiective.