Olanda: Criza care Crește Presiunea în UE, Anunțuri de ULTIM MOMENT și Intrarea României în Schengen

Olanda denunță o criză care crește presiunea în Spațiul, anuntul de ultim moment care poate îngreuna intrarea României în Schengen în totalitate.

Olanda Criza Crește Presiunea UE Anunțuri ULTIM MOMENT Intrarea României Schengen

Olanda crește presiunea în interiorul Spațiului Schengen, iar asta pentru că ministrul pentru azil al țării, Marjolein Faber, a declarat că există o criză a refugiațior în momentul de față, doar că nu o poate declara în mod oficial, din cauza faptului că ar trebui să pună în aplicare anumite măsuri legale, ele putând îngreuna aderarea României la Schengen în totalitate.

Olanda primește în mod constant foarte multi migranți, conform ministrului Faber, care susține că țara este un rai pentru migranții care vin, au totul pregătit pentru a rămâne, chiar dacă parcurg distanțe mari prin Uniunea Europeana, fiind pregătite măsuri pentru a reduce atractivitatea țării, ceea ce poate pune presiune pe intrarea Romaniei în Schengen.

Olanda se tot plânge de vreo 2 ani de situația generată de către numărul mare de migranți care ajung pe teritoriul său, însă e posibil ca abia acum guvernul recent pus în funcție să ia măasurile radicale despre care e tot vorbește, iar cât și cum va afecta asta intrarea României în Schengen rămâne să aflăm în viitor.

“Olanda se află într-o criză a azilului. Dar dacă mă uit la societate, atunci avem o criză. Pot să declar asta legal. Atunci ar trebui să fac anumite măsuri legale. Totul este plin. Vedem că Utrecht nu mai poate face față afluxului de ucraineni. Totul este plin. Pe scurt, Olanda are o criză a refugiaților.

Olanda este o „Valhalla” pentru solicitanții de azil. Casa, credit mobilar, beneficii, totul este amenajat pentru ei. Nu degeaba toți vin pe aici. I-am văzut în Ter Apel. Autobuzele ajung acolo, oamenii coboară cu o valiză. Nu au venit prin Schiphol sau prin porturi maritime, au venit doar pe uscat.”