X

PPC România: Comunicare de ULTIM MOMENT cu o Decizie Oficială și Beneficii pentru Clienți

PPC România, FOTO: Facebook.

PPC Romania, grup principal de furnizare a electricității pentru milioane de oameni din întreaga țară, a decis să aducă în imediata atenție a oamenilor, ceea ce ar trebui să știe cu privire la o măsură specială care le poate aduce beneficii extrem de importante oamenilor, iar asta în condițiile în care oferă gratuit o serie de premii speciale acum.

PPC România vorbește mai jos despre unul dintre serviciile pe care le oferă pentru clienții din întreaga țară, iar asta deoarece are un abonament special pentru cei care au nevoie de reparații la un moment dat, sau altul, iar dacă aleg să-l activeze, atunci s-ar putea bucura de unul dintre premiile speciale care sunt oferite gratuit în momentul de față.

PPC România îi anunță pe români că, dacă au activat abonamentul PPC Relaxat, atunci sunt în mod automat înscriși în tragerea la sorti pentru a câștiga o bicicletă Pegas, sau un televizor Smart LG OLED, ambele fiind oferite gratuit ca premii doar în județele Iași, Cluj, Dolj, Brașov, București, Constanța sau Timiș, ceea ce vine ca o veste grozavă.

PPC România explică pe website-ul său ce înseamnă folosirea abonamentului PPC Relaxat, dar cum putem să profităm în cel mai bun mod posibil de el și cum se acordă premiile pentru cei interesați de ele, așa că rămâne doar să vedeți dacă există vreo utilitate pentru voi în planul pe care compania îl are, pentru că va trebui să plătiți suplimentar pentru el lunar.

Te întrebi cum să previi posibilele defecțiuni în instalațiile electrice din casa ta? Cu PPC Relaxat ai două intervenții și ajutor pentru solicitările de urgență, iar tu vei fi pregătit să faci față oricăror situații neașteptate.

Iar dacă alegi PPC Relaxat pentru un nou loc de consum, sau ai decis să fii clientul nostru, intri automat în tragerea la sorți pentru o bicicletă electrică Pegas sau un televizor smart LG Oled. Singura condiție este ca locul de consum să se fle într-unul dintre județele Iași, Cluj, Dolj, Brașov, București, Constanța sau Timiș.

This post was last modified on aug. 27, 2024, 8:11 AM 08:11

Disqus Comments Loading...