ELECTRICA își Pune în ALERTĂ Clienții din România, ce Anunț de ULTIMĂ ORĂ a Publicat

ELECTRICA își pune în alertă clșienții din România, iată ce anunț de ultimă oră a făcut compania de electricitate și ce trebuie să știm cu toții.

ELECTRICA Pune ALERTĂ Clienții România Anunț ULTIMĂ ORĂ Publicat

ELECTRICA, în contextul avertizărilor meteo emise de ANM, Administrația Națională de Meteorologie, anunță mobilizarea echipelor de intervenție pentru a gestiona eventualele întreruperi în alimentarea cu energie electrică. Conform ANM, în perioada 27 august, ora 10:00 – 28 august, ora 03:00, sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică, cu averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului în Transilvania, zonele montane, majoritatea Moldovei și nordul Munteniei.

ELECTRICA informează că echipele sale sunt pregătite să acționeze prompt în toate zonele afectate, pentru a restabili alimentarea cu energie electrică cât mai rapid posibil. „Ne asigurăm consumatorii că suntem pregătiți să intervenim în cazul în care condițiile meteorologice vor provoca întreruperi ale alimentării cu energie. Mobilizarea echipelor noastre este completă în regiunile vizate”, au transmis oficialii DEER.

ELECTRICA afirmă că în cazul întreruperilor accidentale, consumatorii sunt sfătuiți să acceseze harta interactivă privind întreruperile de pe site-ul DEER, disponibilă de pe prima pagină a website-ului său pentru oricare dintre românii din întreaga țară. Această platformă permite monitorizarea în timp real a situației din teren.

ELECTRICA își Pune în ALERTĂ Clienții din România, ce Anunț de ULTIMĂ ORĂ a Publicat

ELECTRICA explică deasemenea, faptul că toți clienții pot raporta deranjamentele și prin intermediul aplicației ChatVolt, un instrument digital care oferă informații rapide și precise despre întreruperile de energie electrică. Pentru cei care preferă contactul telefonic, DEER pune la dispoziție și Serviciul Call Center, disponibil non-stop, la numerele de telefon dedicate fiecărei zone:

  • Transilvania Nord (județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Bihor, Satu Mare, Maramureș): 0800.400.929
  • Transilvania Sud (județele Alba, Sibiu, Mureș, Harghita, Brașov, Covasna): 0800.500.929
  • Muntenia Nord (județele Prahova, Dâmbovița, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea): 0800.500.205

ELECTRICA le recomandă consumatorilor să fie vigilenți și să se pregătească pentru eventualele întreruperi temporare ale energiei electrice, având la dispoziție surse alternative de iluminat și asigurând protecția aparatelor electrocasnice sensibile.

„Vă informăm că echipele de intervenție ale DEER sunt mobilizate și pregătite să intervină în toate zonele în care alimentarea cu energie electrică va fi afectată. Recomandăm consumatorilor ca în cazul întreruperilor accidentale în alimentarea cu energie electrică, ce pot apărea din cauza defectării unor instalații/echipamente sau din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile să acceseze harta interactivă”, au declarat reprezentanții ELECTRICA.

ELECTRICA, în condițiile meteo anunțate, face apel la calm și pregătire din partea tuturor consumatorilor din zonele vizate. Prin măsurile preventive și reacțiile rapide ale echipelor de intervenție, compania își propune să minimizeze disconfortul creat de eventualele întreruperi ale alimentării cu energie electrică.