ING România Anunță un Program IMPORTANT pentru România Cum se Implică în Țară

ING România a anunțat un program important pentru toată România, iată cum se implică în țară și cât contează.

ING România Anunță Program IMPORTANT România Implică Țară

ING România a făcut un pas important spre sustenabilitate, alăturându-se inițiativei naționale Harta Reciclarii, pentru a facilita reciclarea corectă a obiectelor voluminoase de care clienții nu mai au nevoie. Campania se adresează celor care doresc să își reîmprospăteze locuința, fie că este vorba de înlocuirea unei canapele vechi sau de schimbarea unui birou demodat.

ING România, în cadrul acestui demers, a lansat o hartă interactivă pe site-ul hartareciclarii.ro, care indică toate centrele desemnate pentru colectarea deșeurilor voluminoase din fiecare județ al țării. Harta este ușor de utilizat și permite utilizatorilor să identifice rapid cel mai apropiat centru de colectare, facilitând astfel procesul de reciclare.

ING România, pe lângă facilitarea reciclării, își propune să educe publicul asupra alternativelor sustenabile disponibile în diverse momente cheie, precum renovarea locuinței, mutarea într-o nouă casă sau simpla dorință de a aduce un nou vibe în locuința personală. Prin acest program, ING încurajează tranziția către o economie cu emisii de carbon reduse, promovând un stil de viață responsabil și sustenabil.

ING România Anunță un Program IMPORTANT pentru România Cum se Implică în Țară

“Societatea este într-o continuă tranziție către o economie cu emisii de carbon reduse. Acest lucru este valabil atât pentru clienții noștri, cât și pentru ING. Deja finanțăm numeroase activități sustenabile, însă suntem conștienți că este loc de mai mult. Progresul nostru este vizibil pe ing.com/climate,” au declarat reprezentanții ING România.

ING România le permite românilor să afle prin acea hartă foarte rapid care sunt centrele de reciclare din apropierea lor, contribuind astfel la un viitor mai verde și mai curat. Această inițiativă reprezintă un pas înainte în direcția unui comportament responsabil față de mediu, pe care ING îl susține activ.

ING România, prin implicarea în acest program, își reafirmă angajamentul de a sprijini comunitățile locale și de a promova practici sustenabile, invitându-și clienții să devină parte a soluției prin reciclarea corectă a obiectelor voluminoase.