X

Poșta Română a Anunțat o Decizie Istorică, Luând prin Surprindere Mulți Români

Poșta Română a anunțat o mișcare strategică menită să îmbunătățească rapiditatea și calitatea serviciilor oferite clienților, deoarece recent a hotărât externalizarea Serviciului de Relații cu Clienții către un partener specializat din Republica Moldova. Această decizie vine în contextul în care compania se confruntă zilnic cu un volum de aproximativ 2.000 de apeluri și peste 200 de e-mailuri.

Poșta Română spune că noul partener a implementat o tehnologie avansată, inclusiv un software telefonic performant și un sistem CRM modern, care permite identificarea și soluționarea rapidă a problemelor clienților. Astfel, timpul mediu de așteptare a fost redus la doar 30 de secunde, un progres semnificativ comparativ cu situația anterioră.

“Este un pas esențial în strategia noastră de modernizare și adaptare la nevoile clienților noștri,” a declarat Valentin Ștefan, Directorul General al Poștei Române. “Suntem încrezători că, alături de parteneri profesioniști și respectați pe piața de profil, reușim să oferim un nivel superior de servicii și să consolidăm încrederea clienților în Poșta Română.”

Externalizarea serviciului de call center face parte dintr-un plan amplu de modernizare și extindere al companiei, care a început cu deschiderea primei subsidiare externe la Chișinău, Republica Moldova, în decembrie 2022. Această inițiativă marchează un nou capitol în dezvoltarea Poștei Române, orientat spre creșterea eficienței și satisfacției clienților.

Cu această mutare, Poșta Română își reafirmă angajamentul de a se adapta cerințelor pieței și de a continua să ofere servicii de calitate, într-o perioadă în care digitalizarea și promptitudinea sunt mai importante ca oricând.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on aug. 28, 2024, 11:05 PM 23:05

Disqus Comments Loading...