X

Războiul Rusiei cu Ucraina Forțează NATO să Ia o Decizie Importantă pentru Zelenski

Războiul dintre Rusia și Ucraina forțează NATO să ia o nouă decizie crucială pentru ucrainieni, iar asta deoarece alianța militară a decis că nu poate să satisfacă o cerință veche si importantă a lui Volodimir Zelenski, mai exact distrugerea rachetelor rusești deasupra Ucrainei, pentru a împiedica pierderile de vieți omenești.

NATO a spus în trecut că acest lucru este imposibil, iar acum ministrul polonez al apărării a reiterat acest lucru, iar asta deoarece au fost cel mai probabil discuții la nivelul alianței pentru ca suportul să fie oferit, dar așa cum era de așteptat, planurile aliaților sunt complet diferite, ceea ce nu prea miră pe cineva.

Războiul Rusia – Ucraina a provocat pierderile a zeci de mii de vieți omenești, atât civili, cât și militari, însă cu toate acestea, NATO nu vrea să se implice efectiv în luptă, ci doar le oferă ucrainienilor capacitatea de a se apăra și a ataca, fără a acționa în vreun fel, atât timp cât țările alianței nu sunt atacate.

“Nu există sprijin în NATO pentru ideea de a doborî rachetele rusești deasupra Ucrainei, a declarat ministrul Apărării Kosiniak-Kamysz. Potrivit acestuia, există „mult scepticism” în rândul țărilor aliate și niciun stat nu va lua singur o astfel de decizie.”

This post was last modified on aug. 28, 2024, 10:17 PM 22:17

Disqus Comments Loading...