X

Germania: Neînțelegerile Oficialilor de ULTIM MOMENT, care Îngreunează Intrarea Deplină a României în Schengen

Germania anunță că este pregătită să ia măsuri foarte dure după ce un nou atac a lăsat țara inmărmurită de durere, iar Olaf Scholz a promis că deportările celor care nu au drept de ședere vor crește, dar acum Nancy Faeser mută responsabilitatea la statele felderale, iar aceasta lipsă de coordonare ar putea afecta intrarea deplină a României în Schengen.

Germania are controale la multe zone de graniță din cauza migrației ilegale în număr prea mare, dar cu toate acestea, nu găsește consens în ceea ce privește deportările, Nancy Faeser si Olaf Scholz făcând diverse promisiuni, dar dincolo de asta nimci mai mult, iar dacă controalele la granițe rămân, atunci intrarea deplină a României în Schengen e dificilă.

Germania a deportat deja cu 20% mai multi migranți fără drept de ședere în țară, dar Olaf Scholz vrea cifre și mai mari, problema stând în găsirea unui consens între statele federale și guvernul federal pentru implementarea acestor măsuri, ceva ce ar putea fi mult mai dificil decât pare la o primă vedere, iar aderarea deplină a României la Schengen este cea care va suferi.

“Din punct de vedere legal, am creat deja noi baze cuprinzătoare pentru mai multe returnări, astfel încât persoanele care trebuie să părăsească țara să nu mai poată evita deportarea. Ceea ce este crucial pentru succes este că noile competențe și reglementări sunt implementate și la nivel local în statele federale.

Mai presus de toate, am impus legal deportarea criminalilor și a persoanelor periculoase din spectrul islamist. Legea are efect: numărul deportărilor a crescut deja cu aproximativ 20 la sută față de anul precedent. a declarat ministrul de interne al Germaniei, Nancy Faeser, după atacul din Sollingen.”

This post was last modified on aug. 29, 2024, 9:03 AM 09:03

Disqus Comments Loading...