Netflix Anunță în PREMIERĂ un Nou Film cu Angelina Jolie în Rol Principal

Netflix anunlă o premieră foarte importantă cu un nou film în care Angelina Jolie va fi în rol principal, pe cine interpretează actrița celebră.

Netflix Anunță PREMIERĂ Nou Film Angelina Jolie Rol Principal

Netflix a anunțat cu entuziasm că actrița premiată cu Oscar, Angelina Jolie, va prelua rolul legendar al cântăreței de operă Maria Callas în noul film intitulat Maria, regizat de renumitul cineast chilian Pablo Larraín. Această colaborare promite să fie una memorabilă, având în vedere talentul și experiența celor implicați.

Netflix anunță că Angelina Jolie, cunoscută pentru performanțele sale remarcabile în filme precum Girl, Interrupted, pentru care a câștigat un premiu Oscar, și Maleficent, își va demonstra din nou versatilitatea și abilitățile actoricești de excepție în rolul Mariei Callas, una dintre cele mai mari soprane ale secolului XX. Jolie a declarat că este onorată să aducă la viață povestea unei femei atât de complexe și talentate.

Regizorul Pablo Larraín, care a impresionat publicul și criticii cu filme ca Jackie, Spencer și recentul El Conde, este cunoscut pentru abordările sale cinematografice unice și pentru portretele psihologice intense. Larraín a subliniat că Maria este cea mai personală lucrare a sa de până acum, descriind filmul ca fiind „o imaginație creativă și un portret psihologic al Mariei Callas”. El a adăugat că este încântat să colaboreze din nou cu echipa Netflix, o platformă care a demonstrat în repetate rânduri un angajament puternic față de arta cinematografică.

Netflix Anunță în PREMIERĂ un Nou Film cu Angelina Jolie în Rol Principal

Acest proiect marchează și o nouă colaborare între Larraín și directorul de imagine Edward Lachman, nominalizat la Oscar pentru munca sa la filmele Carol și Far From Heaven. Cei doi au mai lucrat împreună la Spencer, un alt film apreciat de critici, scris de Steven Knight, care semnează și scenariul pentru Maria. Knight, creatorul serialului de succes Peaky Blinders și nominalizat la Oscar pentru scenariul original al filmului Dirty Pretty Things, aduce o profunzime narativă deosebită acestui proiect.

Netflix continuă să demonstreze că este o forță majoră în industria filmului, reunind talente de top din întreaga lume pentru a crea producții cinematografice de înaltă calitate. Cu un astfel de echipaj și un subiect atât de captivant, Maria se conturează a fi unul dintre cele mai așteptate filme ale anului, promițând să aducă în prim-plan nu doar povestea fascinantă a unei legende a muzicii, ci și să exploreze adâncimile psihologice ale unei femei care a lăsat o amprentă de neșters în istorie.

Nu ratați acest film de excepție pe Netflix, unde Angelina Jolie și Pablo Larraín se reunesc pentru a aduce la viață povestea uneia dintre cele mai iconice voci ale lumii, Maria Callas. Maria promite să fie nu doar un tribut adus unei mari artiste, ci și o explorare intimă a identității și autodeterminării.