ENGIE: ATENTIA Clientilor din Toata Romania Indreptata spre un IMPORTANT Anunt Oficial

ENGIE ATENTIA Clientilor Toata Romania Indreptata IMPORTANT Anunt Oficial

ENGIE, unul dintre principalii furnizori de servicii de energie si gaze naturale din Romania la ora actuala, a hotarat sa aduca in atentia tuturor clientilor o hotarare pe care o va pune in aplicare in cursul zilei de maine, 31 august 2024, deoarece website-ul sau urmeaza sa treaca printr-o serie de lucrari de mentenanta, din cauza carora va fi indisponibil.

ENGIE spune ca vrea sa le ofere cele mai bune experiente clientilor care au nevoie de website-ul sau, astfel ca lucrarile de mentenanta sunt facute pentru imbunatatirea sistemelor in baza carora functioneaza website-ul, deci in mod normal, dupa ce acestea sunt terminate, ar trebui sa ne bucuram de o experienta de utilizare mai buna.

ENGIE nu spune cand anume vor incepe aceste lucrari de mentenanta, sau cat vor dura, astfel ca din acest punct de vedere nu avem informatii, ci va trebui doar sa asteptam pana cand lucrurile vor reveni la normal, insa intre timp nu vom putea face multe dintre lucrurile pe care le putem face in mod obisnuit in cadrul website-ului companiei.

ENGIE incearca in mod constant sa ne ofere cele mai bune servicii si cele mai bune experiente cand vrem sa interactionam cu platformele sale online, asa ca ramane de vazut ce anume va anunta dupa ce lucrurile vor reveni la normal, asta daca va anunta vreunele dintre modificarile pe care intentioneaza sa le puna in aplicare pentru noi.

Indisponibilitate site Engie – 31 august, 2024! Ne dorim să ai parte de cea mai bună experiență online și lucrăm constant pentru a ne îmbunătăți sistemele. Din acest motiv, site-ul Engie va fi temporar indisponibil sâmbătă, pe 31 august. Mulțumim pentru înțelegere și te așteptăm curând pe site, într-o nouă versiune!