X

Romania: Anuntul Incredibil de ULTIM MOMENT cu Efectele Masurilor MAI pentru Aderarea Deplina la Schengen

Romania pune in continua aplicare masuri importante care sa ajute la aderarea deplina la Schengen, iar un anunt oficial incredibil, de ultim moment, ne arata care sunt efectele acestor masuri, pentru ca Politia de Frontiera Romana a descoperit 6 cetateni straini, ascunsi intr-o cutie de lemn, in tentativa de a trece ilegal granita catre Ungaria, dupa cum vedeti mai jos.

Romania desfasoara de ceva vreme controale la granitele cu Ungaria, si nu numai, pentru a depista orice fel de cetateni care incearca sa treaca in mod fraudulos granita, masurile fiind puse in aplicare pentru asigurarea aderarii depline la Schengen, iar in baza informatiilor publicate astazi, se confirma faptul ca autoritatile din tara noastra sunt capabile sa protejeze granitele.

Romania a depistat in ultimele luni multi cetateni straini care au incercat sa treaca ilegal granita cu Ungaria, insa descoperirea de acum ne arata cat de departe sunt dispusi unii sa mearga pentru a realiza acest lucru, iar aderarea deplina la Schengen depinde intr-o foarte mare masura de oprirea trecerilor ilegale de acest gen, lucru care se tot intampla in fiecare luna.

“Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin au depistat în urma unui control amănunțit efectuat asupra unui microbuz care transporta măști medicinale pe ruta Bulgaria-România, șase cetăţeni sirieni ascunși prin metoda capac, în două lăzi de lemn.

La data de 30.08.2024, în jurul orei 05.55, în Punctul de Trecere a Frontierei Calafat-Vidin, s-a prezentat pentru a intra în țară, un cetățean bulgar, în vârstă de 50 de ani, aflat la volanul unui microbuz, înmatriculat în Bulgaria. Șoferul transporta măști medicinale pe ruta Bulgaria-România. a anuntat oficial Politia de Frontiera din Romania.”

This post was last modified on aug. 30, 2024, 1:00 PM 13:00

Disqus Comments Loading...