DEDEMAN: Planul Oficial de ULTIM MOMENT Anuntat, ce Decizii IMPORTANTE Pune in Aplicare

DEDEMAN Planul Oficial ULTIM MOMENT Anuntat Decizii IMPORTANTE Pune Aplicare

DEDEMAN, liderul pietei de bricolaj din Romania, isi reafirma angajamentul pentru a le oferi romanilor cele mai bune preturi si servicii in toata tara, asa ca a lansat un plan ambitios numit: DedeTech. Sub sloganul „Construim tehnologie”, acest proiect face parte din strategia companiei de a imbunatati infrastructura tehnologica si de a consolida pozitia sa de lider in sectorul DIY (Do It Yourself).

DEDEMAN spune ca programul DedeTech se alatura initiativei de brand „Camarazi in Dedeman”, care subliniaza angajamentul continuu al companiei de a imbunatati experienta clientilor, atat in mediul online, cat si in magazinele fizice. Prin acest proiect, Dedeman isi propune sa atraga talente din domeniul IT, care sa contribuie la dezvoltarea unor solutii tehnologice inovatoare.

„Cautam oameni talentati care sa ni se alature in aceasta misiune si care sa contribuie la crearea unor solutii inovatoare ce vor consolida pozitia Dedeman ca lider in sectorul DIY din Romania,” a declarat DEDEMAN. „Inovam si ne angajam sa cream oportunitati pentru cei talentati in tehnologie, care fac diferenta prin pasiune si dedicare.”

DEDEMAN spune ca viziunea DedeTech se concentreaza pe dezvoltarea sectorului IT in cadrul companiei, printr-o migrare continua catre digitalizare si dezvoltare software. Dedeman cauta specialisti cu integritate, viziune si abilitati de lucru in echipa, care sa contribuie la implementarea noii generatii de servicii software, menite sa imbunatateasca experienta clientilor.

DEDEMAN: Planul Oficial de ULTIM MOMENT Anuntat, ce Decizii IMPORTANTE Pune in Aplicare

„Te asteptam sa faci parte din echipa responsabila de protejarea infrastructurii informatice DEDEMAN. Vrem sa dezvoltam si sa implementam politici, proceduri si tehnologii care sa detecteze si sa previna atacurile cibernetice. Cautam specialisti care sa asigure conformitatea cu standardele de securitate si reglementarile din acest domeniu,” a adaugat compania.

DEDEMAN isi propune sa creeze interfete digitale intuitive, adaptate atat nevoilor de business, cat si utilizatorilor finali. In acest sens, pachetele de beneficii pentru angajati au fost adaptate pentru a raspunde cerintelor si asteptarilor actuale.

DedeTech marcheaza un nou capitol in istoria Dedeman, un capitol axat pe inovatie, digitalizare si excelenta tehnologica, toate acestea in slujba clientilor si a nevoilor acestora. Cu un focus clar pe viitor, compania isi doreste sa fie pregatita pentru noile provocari ale vremurilor moderne.

„Suntem dedicati sa crestem si sa ne perfectionam zi de zi, pentru a fi pregatiti pentru noile timpuri,” a concluzionat DEDEMAN. „Te asteptam sa te alaturi echipei noastre si sa construim impreuna tehnologia viitorului.”