ELECTRICA: Hotarare IMPORTANTA cu o Informare de ULTIM MOMENT a Masurilor din Romania

ELECTRICA Hotarare IMPORTANTA Informare ULTIM MOMENT Masurilor Romania

ELECTRICA, unul dintre cei mai mari furnizor de energie electrica pentru milioane de romani din intreaga tara la ora actuala, a decis sa publice o informare oficiala de ultim moment cu privire la un proiect important pe care l-a realizat in judetul Prahova, fiind facuta o investitie majora pentru imbunatatirea retelei de distributie a energiei electrice.

ELECTRICA explica mai jos pentru ce anume au fost investite 3.6 milioane de LEI in cadrul retelei sale, explicatiile pe care compania le ofera avand menirea de a furniza si mai multa transparenta cu privire la felul in care banii sunt folositi de catre companie pentru a furniza servicii de calitate mai buna pentru oricare dintre clientii din tara.

ELECTRICA face in mod obisnuit foarte multe investitii in reteaua de distributie a energiei electrice pe care o are in Romania, banii venind fie din veniturile proprii, fie din fonduri guvernamentale, sau europene, totul fiind facut in ideea de a oferi romanilor servicii de cea mai buna calitate in fiecare zi, o veste excelenta pentru noi toti.

ELECTRICA: Hotarare IMPORTANTA cu o Informare de ULTIM MOMENT a Masurilor din Romania

ELECTRICA explica si pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la modul in care se foloseste de banii pe care-I are la dispozitie in fiecare an, iar multumita acestor investitii compania va depasi numarul de 4 milioane de clienti in perioada urmatoare, ceea ce este benefic pentru milioane de romani din intreaga tara la ora actuala.

Distribuție Energie Electrică Romania, Sucursala Ploiești, a finalizat lucrarea “INT+Modernizare LEA JT și branșamente electrice consumatori din zona PTA 3038 Varnița+PTA 3128 Varnița jud. Prahova”. Cu o valoare a investiției de 3.6 milioane lei, principalele lucrări au constat în modernizarea instalațiilor de distribuție în localiatatea Varnița.

Două posturi de transformare și circuitele de 0,4 kV ale acestora; modernizarea a 288 branșamente (monofazate și trifazate). Beneficiile investiției vizează: dezvoltarea, modernizarea şi creşterea eficienţei reţelei; asigurarea unui serviciu de distributie la înalte standarde de siguranță și continuitate pentru circa 1000 de locuitori ai localității.

author avatar
Redactia iDevice.ro