X

Formula 1: Informarile de ULTIM MOMENT ale lui Lewis Hamilton Inaintea Marelui Premiu al Italiei

Formula 1 continua in acest weekend cu Marele Premiu al Italiei, iar Lewis Hamilton pare 100% pregatit pentru a face din nou spectacol in cursul zilei de maine, mai ales ca pilotul Mercedes are de recuperat multe, dupa ce saptamana trecuta nu a reusit sa se califice in cursa principala, fiind eliminat, spre dezamagirea multora, in rundele de calificare.

Formula 1 genereaza in continuare o presiune uriasa pe Lewis Hamilton, pilotul britanic afirmand si ca schimbarile importante facute pentru pista din Italia vor juca un rol determinand in stabilirea potentialului castigator, dar el se asteapta sa vada si foarte multi fani extrem de entuziasmati in tribune, ceea ce l-ar putea ajuta sa obtina o victorie.

Formula 1 continua in acest weekend pe un circuit in care s-ar putea sa-l vede mai des pe Lewis Hamilton in anii viitori, iar asta pentru ca dupa trecerea la Ferrari, britanicul ar putea fi prezent mai des pe circuitele din Italia, pentru a testa modificarile care vor fi facute pentru masinile binecunoscutei echipe iubite in intreaga lume.

“Nu o să mint, cu siguranță se simte puțin diferit. Adică, se simte întotdeauna special când vii aici. Venim aici la un moment decent în ceea ce privește vremea incredibilă astăzi, evident schimbările uriașe pe care le-au făcut la pistă. Dar, așa cum spunea Charles Leclerc, există întotdeauna o pasiune atât de incredibilă în toată Italia.

Doar în cultură în general, dar în special pentru curse. Este întotdeauna emoționant doar să-i vedem pe fanii pe care îi vom vedea pe parcursul weekendului. Pasiunea de aici și entuziasmul pe care le aduc cu adevărat la această cursă nu se potrivesc în mod deosebit în prea multe locuri.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on aug. 31, 2024, 4:13 PM 16:13

Disqus Comments Loading...