LIDL Romania: Clientii Rasfatati, ce da GRATUIT Romanilor care Cumpara din Magazinele Romanesti

LIDL Romania Clientii Rasfatati GRATUIT Romanilor Cumpara Magazinele Romanesti

LIDL Romania, unul dintre principalele lanturi de supermarket-uri care activeaza in Romania la ora actuala, a decis sa le vorbeasca tuturor romanilor din tara despre o decizie foarte importanta, pusa acum in aplicare, iar asta deoarece vorbim despre premii oferite gratuit celor care vor sa profite de o campanie speciala disponibila acum.

LIDL Romania explica pe website-ul sau ca in aceasta perioada continua campania sa speciala prin care incearca sa obtina informatii despre experienta de care au parte clientii care cumpara orice din magazinele sale, iar cei care o ajuta sa descopere ce poate imbunatati, au sansa de a castiga o serie de premii speciale, pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania explica in cadrul website-ului sau ca oricare dintre romanii care aleg sa ofere informatii despre experienta avuta la cumparaturi, au sansa de a castiga 2 telefoane iPhone 14 128 GB de culoare Midnight, dar si unul dintre cele 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

LIDL Romania are pe website-ul sau o pagina speciala prin care putem sa oferin informatii cu privire la experienta de care avem parte cand facem cumparaturi in oricare dintre magazinele sale, astfel ca daca sunteti cu adevarat interesati sa ajutati, atunci e important sa incercati sa oferiti informatii cat se poate de corecte, si ati putea castiga bani.

Poți câștiga lunar unul dintre cele 100 de carduri de cumpărături în valoare de 100 lei sau unul dintre cele doua telefoane iPhone 14 128GB Midnight. Părerea ta CONTEAZĂ! Hai să facem Lidl si mai bun!