Austria: Decizia Oficiala a lui Karl Nehammer cu Germania, Masuri de ULTIM MOMENT ce ajuta Aderarea Deplina a Romaniei la Schengen

Austria Decizia Oficiala Karl Nehammer Germania Masuri ULTIM MOMENT ajuta Aderarea Deplina Romaniei Schengen

Austria anunta prin Karl Nehammer o decizie oficiala extrem de importanta, de ultim moment, iar asta pentru ca de la cancelarul de la Viena vin acum informatii cu privire la faptul ca guvernul sau discuta cu Germania de ceva vreme despre modalitati prin care ar putea fi deportati migranti catre Afganistan, solutia putand ajuta si aderarea deplina a Romaniei la Schengen.

Austria vrea sa puna in aplicare un plan extrem de delicat, impreuna cu Germania, pentru deportarea de migranti, Berlinul incepand de zilele trecute sa faca acest lucru, dar cum va vedea Bruxelles-ul ramane de vazut, insa aderarea deplina a Romaniei la Schengen poate fi serios ajutata, daca numarul cererilor de azil vor scadea, in urma unor asemenea proceduri.

Austria era una dintre foarte putinele tari care aveau de gand sa puna in aplicare planuri de acest gen, dar acum ca Germania vrea sa faca asta, schimba lucrurile, iar Karl Nehammer isi vede un obiectiv major indeplinit, in special inaintea alegerilor din Rusia, iar asta poate ar putea ridica veto-ul impotriva aderarii depline a Romaniei la Schengen, in cursul anului 2024.

“Ministrul de Interne negociază aici de mult timp cu ministrul german de Interne cum putem rezolva problema deportării în Afganistan. Pentru că Austria deportă și afgani și sirieni, acum. Acum este timpul să facem următorul pas: să poți deporta oamenii direct în Afganistan sau Siria. – Karl Nehammer.

Faptul că oamenii pot fi deportați din nou în Afganistan este o cerere pe care eu, Austria, o fac aici de mult timp și, prin urmare, sunt foarte fericit că acest lucru se întâmplă. Este crucial să deportăm din nou oameni în Afganistan și Siria. – Gerhard Karner.”

author avatar
Redactia iDevice.ro