X

DIGI Romania Pune in Aplicare o IMPORTANTA Hotarare, ce Anunt Transmite Romanilor

DIGI Romania a anuntat zilele acestea una dintre cele mai de interes hotarari pe care le-a luat anul acesta, iar asta pentru ca incepand de acum foarte multi romani pot sa profite de o campanie speciala pe care compania o deruleaza. Inceputul scolii vine cu oferte incredibile pentru toti cei care doresc sa fie mereu conectati si sa profite de cele mai noi dispozitive mobile. Sub sloganul „Back to School”, DIGI Romania propune abonamente accesibile si telefoane de top, perfecte pentru elevi si studenti.

DIGI Romania spune ca unul dintre cele mai atractive pachete este Abonamentul Nelimitat de la DIGI Romania, disponibil la un pret promotional de doar 2.5 euro pe luna in primele 9 luni. Acest abonament ofera net si minute nelimitate, atat in retea cat si nationale, fiind alegerea ideala pentru cei care vor sa fie mereu in contact cu familia si prietenii.

DIGI Romania, pentru cei pasionati de tehnologie, aduce si noul Samsung Galaxy Z Flip6, disponibil in 12 rate avantajoase de 241 lei pe luna, cu un avans de 3099 lei. Acest telefon revolutionar, dotat cu tehnologia Galaxy AI, ecran Flex Amoled si o camera de 50 MP, iti va permite sa surprinzi cele mai clare si frumoase momente din viata ta de zi cu zi.

DIGI Romania Pune in Aplicare o IMPORTANTA Hotarare, ce Anunt Transmite Romanilor

DIGI Romania te ajuta sa faci trecerea la un nou abonament sau un nou dispozitiv intr-un mod cat se poate de simplu. Te poti porta la DIGI cu usurinta, fie in orice magazin, fie cu ajutorul agentilor de vanzare, sau chiar direct pe site-ul DIGI Romania. Totul este gandit pentru a-ti oferi o experienta fara batai de cap, astfel incat sa te poti bucura de beneficiile oferite de DIGI Romania in cel mai scurt timp.

DIGI Romania, pentru cei care prefera cumparaturile online, pune la dispozitie si optiunea de a achizitiona telefoanele preferate in 24 de rate, fara avans. Livrarea se face direct acasa, prin curier, sau poti alege sa ridici telefonul din cel mai apropiat easybox. In plus, DIGI Romania iti ofera posibilitatea de a opta pentru eSIM, cea mai noua tehnologie prin care te poti conecta la reteaua mobila fara a mai folosi o cartela fizica.

Nu rata ocazia de a incepe anul scolar cu un abonament avantajos si un telefon de ultima generatie. Alege DIGI Romania si bucura-te de o experienta de nota 10! Descopera toate ofertele si beneficiile disponibile pe site-ul DIGI Romania si profita acum de cele mai bune oferte pentru tine si familia ta.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 1, 2024, 1:40 PM 13:40

Disqus Comments Loading...