X

ELECTRICA: Noua Clarificare Oficiala IMEDIATA Adusa in Atentia a Milioane de Clienti din Romania

ELECTRICA, furnizorul de energie electrica pentru aproape 4 milioane de romani din intreaga tara, a decis sa publice o clarificare imediata, pe care o aduce in atentia clientilor din toata Romania, pentru ca ea are menirea de a ne informa de indata cu privire la o diferenta foarte importanta in ceea ce priveste furnizarea de energie electrica in tara.

ELECTRICA a mai oferit in trecut explicatii cu privire la diferentele dintre furnizorul de energie electrica si distribuitorul de energie electrica, iar ceea ce vedem acum ne arata ca exista posibilitatea ca nu toata lumea sa fi inteles de fapt care sunt diferentele intre companiile de acest gen, asa ca este bine ca se fac noi clarificari pentru romani.

ELECTRICA spune mai jos ca nu compania principala emite facturi catre clientii finali, fiind furnizorul de energie electrica, pe care o distributie alte subsidiare ale sale, cum ar fi DEER, Distributie Energie Electrica Romania, aceasta din urma facturand consumul catre clienti, deci de la ea vin facturile pe care le platesc oamenii.

ELECTRICA spune ca DEER este cel mai mare distribuitor de energie electrica din Romania in momentul de fata, deservind 18 judete din tara, cu o acoperire de 40.7% pentru teritoriul tarii si aproape 4 milioane de clienti, deci daca veti alege serviciile oferite de catre companie, veti beneficia de energie livrata de catre aceasta subsidiara.

Există deosebiri clare între furnizorul și distribuitorul de energie electrică. Una dintre cele mai importante? Distribuitorul de energie electrică NU emite facturi clienților finali. Vezi în postare ce alte deosebiri mai sunt și nu uita că DEER este cel mai mare operator de distribuție a energiei electrice din România, deservind 18 județe, adică 40.7% din teritoriul României și peste 3,9 milioane de consumatori.

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on sept. 1, 2024, 12:33 PM 12:33

Disqus Comments Loading...