X

Netflix Confirma Oficial un IMPORTANT Film Bazat pe un Serial Incendiar

Netflix ii anunta pe fanii unuia dintre cele mai populare seriale lansate pentru abonatii din intreaga lume, despre decizia de a-l transforma int-run film, astrel ca toti cei care iubesc “Peaky Blinders” ca au acum un nou motiv de entuziasm, deoarece filmul bazat pe această poveste va fi lansat în 2025. Serialul, care a captivat publicul timp de șase sezoane, se va transforma acum într-o producție cinematografică, continuând saga familiei Shelby.

Netflix l-a angajat pe Steven Knight, creatorul serialului, pentru noul film, iar e a confirmat că scenariul filmului este aproape finalizat, iar filmările sunt programate să înceapă la mijlocul anului 2024. Acțiunea filmului se va concentra din nou pe Tommy Shelby, interpretat de Cillian Murphy, care și-a consolidat poziția ca unul dintre cele mai emblematice personaje din cultura pop recentă.

Netflix pregateste un film in care Tommy va fi pus în fața unor noi provocări și pericole, pe măsură ce continuă să-și extindă imperiul într-o lume postbelică aflată în schimbare. Deși detaliile specifice ale intrigei sunt păstrate sub tăcere, Knight a sugerat că filmul va fi o explorare profundă a caracterului lui Tommy și a dinamicii puterii în familia Shelby.

Netflix Confirma Oficial un IMPORTANT Film Bazat pe un Serial Incendiar

Netflix ar fi decis ca filmul să includă și alte personaje importante din serial, cum ar fi Alfie Solomons, interpretat de Tom Hardy. Deși nu există confirmări oficiale în acest sens, fanii speră să vadă revenirea unor figuri îndrăgite, care au contribuit la farmecul și complexitatea poveștii.

Peaky Blinders s-a remarcat prin atmosfera sa sumbră și stilul vizual unic, iar aceste elemente vor fi păstrate și în film. Steven Knight a menționat că întotdeauna a considerat că “Peaky Blinders” are un potențial cinematografic uriaș, iar acum, cu un buget generos și o echipă de producție talentată, este încrezător că filmul va depăși așteptările fanilor.

Filmările vor avea loc în locații autentice din Birmingham, orașul natal al lui Knight și locul unde s-a desfășurat acțiunea serialului. Aceasta va adăuga un plus de autenticitate și va menține legătura cu rădăcinile istorice ale poveștii.

Netflis vrea ca filmul Peaky Blinders să fie un eveniment cinematografic de neratat, care va aduce un nou capitol captivant în saga familiei Shelby. Fanii așteaptă cu nerăbdare lansarea din 2025, pentru a vedea cum va evolua povestea și ce noi provocări vor apărea în drumul lui Tommy Shelby și al celor din jurul său. Anul 2025 se anunță a fi unul de referință pentru universul Peaky Blinders, care continuă să fascineze și să inspire milioane de fani din întreaga lume.

This post was last modified on sept. 1, 2024, 11:12 AM 11:12

Disqus Comments Loading...