BANCA Transilvania Pune in Aplicare o IMPORTANTA Masura la Nivelul Intregii Romanii

BANCA Transilvania Pune Aplicare IMPORTANTA Masura Nivelul Intregii Romanii

BANCA Transilvania, cel mai mare grup bancar din toata Romania si unul dintre cele mai mari din Europa de Sud-Est, a anuntat la inceputul acestui an o decizie strategica majora, cumparand OTP Bank, iar acum clientii OTP Bank Romania beneficiaza de o noua facilitare importanta in urma integrarii in Grupul Banca Transilvania. Acestia pot utiliza acum cardurile emise de OTP Bank Romania pentru retrageri de numerar si verificarea soldului la bancomatele BANCII Transilvania, in aceleasi conditii de cost ca la ATM-urile OTP Bank Romania.

BANCA Transilvania prezinta aceasta schimbare ca un avantaj considerabil pentru clientii OTP Bank, atat persoane fizice, cat si companii, oferindu-le acces la o retea extinsa de peste 1.900 de bancomate, situate in 350 de localitati din intreaga tara. Prin aceasta extindere, clientii au la dispozitie mai multe optiuni pentru operatiuni de baza, fara costuri suplimentare.

BANCA Transilvania spune ca detaliile complete despre locatiile bancomatelor proprii sunt disponibile pe site-ul oficial al bancii, oferindu-le clientilor posibilitatea de a identifica rapid cel mai apropiat ATM. Aceasta este prima facilitare majora anuntata de cele doua banci de la inceputul procesului de integrare a OTP Bank Romania in grupul BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania Pune in Aplicare o IMPORTANTA Masura la Nivelul Intregii Romanii

Procesul de integrare a inceput dupa ce BANCA Transilvania a finalizat achizitia OTP Bank Romania la sfarsitul lunii iulie 2024. Desi integrarea este in curs, cele doua institutii bancare isi desfasoara in continuare activitatea separat, iar clientii OTP Bank sunt sfatuiti sa se adreseze direct bancii lor pentru orice solicitare.

Pentru a facilita accesul la informatii pentru toti clientii, detaliile de pe site-urile si bancomatele ambelor banci sunt disponibile inclusiv in limba maghiara. Aceasta demonstreaza angajamentul celor doua banci de a asigura un serviciu accesibil si convenabil pentru toti clientii lor.

BANCA Transilvania spune ca la ora actuapa fostul grup OTP Bank Romania dispune de peste 380.000 de carduri emise si aproximativ 150 de ATM-uri in 83 de localitati. Prin aceasta integrare a serviciilor direct in cele ale grupului BT, clientii se pot bucura de o acoperire mult mai mare si de servicii financiare imbunatatite.

author avatar
Redactia iDevice.ro