DACIA Bigster: Doua Vesti Bune si IMPORTANTE privind Viitorul SUV Romanesc

DACIA Bigster Doua Vesti Bune IMPORTANTE Viitorul SUV Romanesc

DACIA Bigster, unul dintre cele mai asteptate modele de SUV-uri care isi va face aparitia pe piata in cursul acestui an, are in sfarsit dezvaluite detaliile asteptate de oameni, cele privind productia si lansarea in reprezentante, pentru ca masina va intra in productie la inceputul anului 2025, confirmand astfel planurile de extindere ale marcii pe segmentul SUV-urilor de dimensiuni medii. Aceste detalii vin ca o veste excelenta pentru fanii DACIA, care au asteptat cu nerabdare detalii despre lansarea acestui model promovat drept „revolutia accesibila in segmentul SUV-urilor”.

DACIA Bigster ar urma sa fie oferit la precomanda pentru Romania incepand cu sfarsitul anului 2024, cel mai probabil din luna decembrie. Clientii care doresc sa fie printre primii care vor detine acest nou model pot plasa comenzile online sau la dealerii autorizati DACIA. In ceea ce priveste primele livrari, este de asteptat ca ele sa inceapa in a doua jumatate a anului 2025.

DACIA Bigster promite sa ofere un mix ideal intre robustete, spatiu generos si un pret accesibil, continuand astfel traditia marcii de a aduce pe piata vehicule cu un raport excelent calitate-pret. Cu un design modern si impunator, Bigster se adreseaza in special familiilor si celor care au nevoie de un vehicul versatil, capabil sa faca fata atat drumurilor urbane, cat si celor off-road.

DACIA Bigster: Doua Vesti Bune si IMPORTANTE privind Viitorul SUV Romanesc

DACIA Bigster va fi disponibil cu o gama variata de motorizari, inclusiv versiuni electrificate, subliniind angajamentul DACIA de a adopta tehnologiile sustenabile fara a compromite accesibilitatea. Bigster va beneficia de asemenea de cele mai noi tehnologii in materie de asistenta la condus si conectivitate, urmarind astfel sa atraga si un public mai tanar si mai orientat catre tehnologie.

Lansarea DACIA Bigster marcheaza un pas important in strategia de extindere a gamei de modele a companiei, fiind parte a unui plan mai amplu de dezvoltare care vizeaza consolidarea pozitiei marcii pe piata europeana si nu numai. Fanii DACIA si potentialii cumparatori sunt asteptati sa urmareasca cu interes urmatoarele anunturi oficiale, pe masura ce se apropie data lansarii.

DACIA Bigster promite sa fie un jucator important in segmentul SUV-urilor, oferind o optiune atractiva pentru cei care cauta un vehicul spatios, robust si accesibil. Cu toate detaliile legate de precomenzi si livrari deja anuntate, se prefigureaza o lansare de succes pentru acest nou model DACIA.

author avatar
Redactia iDevice.ro