X

Netflix: Anunturile Oficiale IMPORTANTE privind Filmele si Serialele Populare Acum

Netflix, a decis sa publice pentru sutele de milioane de abonati din intreaga lume, o serie de informatii foarte importante cu privire la ceea ce se intampla in cadrul platformei de streaming, pentru ca pe final de august a continua sa fie dominat de doua productii remarcabile: filmul de actiune “The Union” si serialul “Emily in Paris”. Cele doua titluri au reusit sa se mentina pe primele locuri in topurile platformei, atragand milioane de vizualizari la nivel global.

Netflix spune ca filmul de actiune/comedie “The Union”, avandu-i in rolurile principale pe Halle Berry si Mark Wahlberg, a continuat sa fie un adevarat magnet pentru spectatori, adunand 40,6 milioane de vizualizari si ocupand locul 1 in 83 de tari. Filmul a intrat in top 10 in 93 de tari, demonstrand o popularitate fara precedent. Performanta lui Halle Berry, care si-a realizat propriile cascadorii, a impresionat publicul, iar combinatia dintre actiune si umor a fost pe gustul tuturor.

Netflix lauda si un serial extrem de popular, sezonul 4, partea 1 din “Emily in Paris” si-a mentinut primul loc in Lista TV engleza, cu 14,9 milioane de vizualizari. Serialul, creat de Darren Star si avand-o pe Lily Collins in rolul principal, ramane extrem de popular, cu primele sezoane revenind si ele in top 10. In asteptarea partii a doua, care va avea premiera pe 12 septembrie, fanii se pregatesc pentru o noua aventura romantica.

Netflix: Anunturile Oficiale IMPORTANTE privind FIlmele si Serialele Populare Acum

Netflix aduce in atentie si comedia “Incoming”, regizata de fratii Dave si John Chernin, a debutat pe locul 2 cu 9,9 milioane de vizualizari, atragand atentia iubitorilor de comedii. In acelasi timp, thrillerul de actiune nigerian “Tokunbo” a debutat pe locul 6 cu 4,9 milioane de vizionari, aducand o nota de diversitate in topurile platformei.

Netflix are succes tot mai mare in ultimii ani si cu documentarele care au ocupat, de asemenea, locuri fruntase, cu “American Murder: Laci Peterson” pe locul 2 si “Wyatt Earp and the Cowboy Wrangling” pe locul 3 in lista TV engleza. In lista de filme engleze, documentarul “Untold: The Murder of Air McNair” s-a clasat pe locul 3.

Serialele “Academia Umbrella” si “Love is Blind UK” au ramas si ele in top, demonstrand popularitatea lor constanta. De asemenea, comedia romantica argentiniana “I Can’t Live Without You” a debutat pe locul 1 in lista filmelor non-engleze, cu 5 milioane de vizualizari, confirmand astfel succesul global al productiilor non-anglofone pe Netflix.

Netflix continua sa ofere continut divers si captivant, care atrage atentia publicului global. “The Union” si “Emily in Paris” sunt doar doua exemple dintr-o gama larga de titluri care reusesc sa mentina interesul telespectatorilor si sa domine topurile saptamanale, dar exista multe alte titluri extrem de interesante care vor fi lansate in curand.

This post was last modified on sept. 2, 2024, 1:42 PM 13:42

Disqus Comments Loading...